Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Rooste Inhibiitor Metalli Rooste Dissolver Metalli Rooste Lahustamiseks Spray Vältida Oksüdeerumist Tõhus Rooste Eemaldamine Neutraalne Valem

Laos
€9.11 €4.55

Sku:

n31031

Sildid:

Kirjeldused:

Kas teil on kerge rooste auto või muude metallpindade?Ärge muretsege, see spray aitab teil vabaneda see lihtsalt.Lihtsalt spray see mõjutatud ala ja oodake, kuni rooste kaob.Seda saab eemaldada ka metalli pinnale udustamine ja taastada sära auto.See spray on ohutu kasutada mis tahes metalli pinnale, isegi oma ahju.ja vaata, erinevus.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Auto Rooste Eemaldamise Spray

Võimsus: 30ml või 100ml

Toodete Nimekiri:

1 Komplekt *Auto Rooste Eemaldamise Spray

Märkused:

Palun lubage 0,5 cm/0.20 vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi punkt, loodan, et saate aru.

Vaata rohkem toote detailid

1.Hüvasti Rooste: see spray, saad lahti rooste mis tahes metallist osa minutit.Auto Rooste Eemaldamise Spray jõuab sügavaim lüngad ja jätab kestva kaitse.Oma metallist näeb välja sama hea kui uus.

2.Kasutades Kergesti: Raua Pulber Eemaldaja saab hakkama igasuguse rooste auto.Kas see on metallist, värvi -, või chrome ' i, see võib lahustada seda kiiresti ja lihtsalt.Lihtsalt raputada, spray, ja vaadata, kui rooste sulavad.

3.Eemaldada Metallist Udustamine: selle Rooste Eemaldaja Spray, saate hõlpsasti vabaneda tuhm ja udune välimuse metallist pindadele.Samuti takistab oksüdeerumist ja taastab nende sära ja ilu.

4.Kerge Valem: Ei ole vaja nühkima või liiva läbi roostetanud valdkondades oma auto.Rooste Eemaldaja lahustub kerge rooste ja mustuse oma neutraalset valemit, mis kaitseb värvi.Lihtsalt kohaldatakse, lase tal istuda ja pesta see maha sile ja läikiv viimistlus.

5.Mitu Rakendused: See spray on võimalik lahendada kõik rooste probleemi oma grill, ahi, nõudepesumasin, mesa, või auto ratastele.Rooste Inhibiitor Metalli ka taastab sära ja poola kroomitud terasest söögiriistad ja muud metallpinnad.

Toote Maht Sisuliselt renoveerimist
Erilised Omadused Tõhus Rooste Eemaldamine
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Kaal 40g
Mudeli Number Auto Rooste Eemaldaja Spray
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut