Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mängu Konsool Wall Mount Seista Ladustamise Toele Seisma PS5 Slim Konsool Professionaalne Disain Ladustamise Tarvikud Mängukonsool

Laos
€22.24 €15.12

Sku:

n31113

Sildid:

Meie seina mount on praktiline ja vastupidav lahendus, mida vajate, et takistada oma mängu konsool on kahjustatud.Mugavalt kujundatud lihtne paigaldada, see mount pakub usaldusväärne viis säilitada oma konsooli ohutu vertikaalsesse asendisse.

Kirjeldus:

Nimi: Mängukonsool Wall Mount

Materjal: Raud

Värv: Valge

Pakkeleht:

Seinale kandur *4 osa

1 välja kaks magnetvälja read *1tk

Tüüp-C magnet juhid *3tk

Peamine mootori alumine kinnituskruvi *1tk

Kaabli klamber *2tk

Kruvikeerajad *1tk

Kruvid *2 pakki

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus Organisatsioon: Suurendada oma mängu kogemus meie Mängu Konsool Wall Mount Seista.See Ruum Juht hoiab ära kahju ja kuulub samal ajal annab teile erakordne ruumi kontrollerid ja tarvikud.

2.Tõhus seadmete Montaaž: Tagada, et sinu konsooli jääb turvaline meie Mängu Konsool Wall Mount Seista.Oma ideaalse sobivuse ja stabiilne paigutuse vältida kukkumist ja kriimud, ilma blokeerimine sadamate või tuulutusavad.Praktiline ja usaldusväärne.

3.Tugev Toetus: Teie mängu konsool on ohutu ja turvaline meie wall mount seista, valmistatud tugevast rauast materjali, et tagada tugev ja vastupidav ehitada.See elegantne disain lisab elegantsi ning säästa ruumi.Sa ei pea muretsema, inetus, kui see alus on ehitatud viimase.

4.Lihtne Paigaldus: Paigaldada oma mängu konsool tahes seina minutit, millele on lisatud paigaldus kruvid ja lihtne järgida juhiseid.Hüvasti keeruline seadistuse ja nautida kiusame tasuta paigaldus.

5.Lai Kasutusala: Tõsta oma mängu kogemus selle wall mount seista mäng konsooli.See pakub professionaalset disaini, mis täiendavad oma konsooli värvi ja kuju.Mugavalt hoida oma peakomplekti, joypad, ja pult tarvikud lihtne juurdepääs.

Brändi Nimi Rondaful
Tarvikud Tüüp Antenn
Päritolu Mandri-Hiina
Ühilduva Mark/Mudel AUR

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut