Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Prügi Kotti Loominguline Kokkupandav Kleepuv Auto Prügikast Jäätmete Kott Kaasaskantav Auto Interjöör Prügi Ladustamise Kotid Kööki Prügikasti Prügi Kott

Laos
€10.09 €5.04

Sku:

n3133

Sildid:

Bullet Punkte:

1. Vastupidav Tugevus: Meisterdatud usaldusväärne materjalid, nende auto prügikast kotid on projekteeritud taluma kulumist.Nad ei riku või leke, muutes need täiuslik sobi märg ja kuiv jäätmed.

2. Kasulik ja Praktiline: Meie heldelt suurusega ja vastupidav jäätmete kotid hoidke palju prügi, tehes maantee reise kiusame vaba ja banishing halvad lõhnad ja segadusega oma auto.Hoidke see puhas ja mugav.

3. Mugav Paigaldus: self-adhesive toetus meie auto prügikast kotid teeb paigaldamine imelihtne.Lisada oma armatuurlaud, uste või istmete tagasi hoida auto puhas ja lõhnatu.

4. Mitmekülgne Funktsionaalsus: auto prügikast kotid teenida rohkem kui lihtsalt osalus paberid ja helbed.Nad on ka ideaalne kõrvaldamise okse ja vett, mistõttu maantee reise imelihtne.

5. Laialdaselt Kohaldatav: Hoida oma ümbrus puhas ja organiseeritud meie mitmekülgne liim prügikast kotid.Laialdaselt kohaldatav reisimine, ühiselamud, telkimine, ja sõidukitele, need kotid on lihtne lisada ja eemaldada.

Kirjeldus:

Kavandatud korraldada palju prügi ja kergesti kinni koht, kuhu tahad.Need kotid on ka ideaalne vomits või vee reostust.Mitte ainult autod, neil võib kasutada ka strollers.Hoia oma ruumi, puhas ja korralik koos meie auto prügikast kotid.

Tehnilised andmed:

1. Toote nimetus: Kaasaskantav prügi kott

2. Toote materjal: PE

3. Toote nimetus: umbes 25*22.5*0.1 cm/9.84*8.86*0.04 tolli

Pakkeleht:

1 kast * Liim auto prügikast kotid

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Päritolu Mandri-Hiina
Kuju Ring
Materjal Plast
Stiil Vajutades Tüüp
Tüüp Ladustamine Kopp

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut