Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2T Horisontaalne Auto Jack Sedaan Mahtuniversaal Põranda Õli Hüdrauliline Tungraud Manual Auto Kauplus Remont Vahend Raskeveokite Kummist Madalat Profiili Jack

Laos
€29.35 €17.90

Sku:

n313442

Sildid:

2T Horisontaalne Auto Jack Sedaan Mahtuniversaal Põranda Õli Hüdrauliline Tungraud Manual Auto Kauplus Remont Vahend Raskeveokite Kummist Madalat Profiili Jack

Toote Kirjeldus

2 tonni 6.5 KG

Mudel: TN6520C

Minimaalne kõrgus ≥135m

Maksimaalse kõrgusega kuni 320m

Kaal :6,5 KG

Toote suurus: 420X200X 135m

Soovitatavad mudelid: Auto, mahtuniversaal

Õli sissepritse meetod:

Panna jack korter kohapeal, eemalda silt metallist kaas, avage kork ja süstida vedel õli, õli tase on lihtsalt flush koos õli kork.Seda kasutatakse temperatuurivahemikus 5~45°C

N15 Masin õli (GB44264), sünteetiliste spindel õli (GB4426) in -5 ~-20°C temperatuuri vahemik

Tööprotseduuri

1. Asetage laineline otsas käepide võetakse õli tagasi klapp ja keerake see päripäeva

2. Pane jack arvesse top sadama all auto

3. Sisestage jack käepide arvesse varrukas, seejärel vajutage käepide üles ja alla, ning jack hakkab aeglaselt tõusma

4. Kui kukub, siis keera õli tagasi ventiil 1-2 vastupäeva, pea meeles, et pööra aeglaselt ja õli tagasi ventiil ei saa lahti, muidu ta toob kaasa õli leke

➊ Tähelepanu

1. Eri partiide soldatid värvi, silt, kaal on erinev, palun saada füüsiline ülimuslik; See toode on käsitsi mõõtmine on natuke viga, ei mõjuta üldist kasutamist.

2. Palun valige vastav mudel vastavalt šassii kõrgus ja täiskoormusel kogusest auto.Kui jack on kõrge, auto madalam šassii ei saa panna seda; jack on liiga madal, et tõsta auto.

3. Ärge kruvi välja õli tagasi ventiil, muidu see ei mõjuta toote kasutamise.

4. Kuna toode on suhteliselt raske, see on lihtne keemistsentrid express protsess ja seal on vähe koorimine nähtus, mis ei mõjuta toote tulemuslikkuse!

Umbes see punkt

Märkus:

1. Kui valite "Müüja laevandus meetod", arvestage palun, et see laevandus tasu on rakendatav ainult teatud riikides / regioonides, nii et pärast maksad, siis palun võtke meiega ühendust ning me kinnitame teile.Zh

2.Kui saadetis jõuab teie kohalikest kommetest, palun maksta makse ja võtab paki ära.Me ei kanna mingit tolli-või impordimaksud.Kui toll ei suuda tõttu ostja põhjustel, ja kaup tagastatakse või hävitatakse, me ei tagasta raha.

3. Kui otsustad DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, me aitame teil korraldada rahvusvaheline kiirkullerteenus ja esitada otse teie aadressile (uksest ukseni teenus)!Kui kaup toimetatakse kulleriga, ostja on ainult vaja makse maksta saabumisel.

4. Enne allkirja andmist, mida peab kontrollima pakendi, et veenduda, et see on heas seisukorras, ja siis allkirjastada.Kui pakend on vigastatud, palun pildistada, siis kohe kaebama shipping company, pea meeles, kaebuste arv, ja siis võtke minuga ühendust, me kindlasti sind aidata.

5. Meie tööaeg: 9: 00-18: 30 Pekingi aeg.Vahepeal, me vastame teie sõnumile kohe.Pausi ajal, me ei pruugi olla võimalik, et vastuse oma sõnum, palun mõista.Me vastame teile 24 tunni jooksul.

6. Kui pakett jõuab tolli kohta oma riigi, teil on vaja maksta maksud ja korja pakett.Me ei ole kohustatud tasuma tolli-või impordimaksud!Kui sul on kauge ala, sa pead maksma täiendavat $40 eest äärealad!

Minimaalne kõrgus ≥135m
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi GZRUOMU
Soovitatavad mudelid auto, Mahtuniversaal
DIY Tarvikud Metallitöö
Toode NR GZ3637B
Mudeli Number 2 tonni 6.5 KG
Pakett Kasti
Taotlus Auto Remondi Tööriist
Maksimaalne kõrgus Kuni 320m
suurus 42 x20x13.5cm
Tüüp Käsi-Tööriistade Komplektid

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut