Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kaasaskantav kandekott, Kott ForAsus ROGAlly Mängukonsool Kahekordne Tõmblukk Kerge EVA Kõva Kest Kaitsva Storage Pouch

Laos
€26.04 €13.02

Sku:

n31436

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Erinevalt teistest: Kaitsta oma rogally mängukonsool koos üheselt objekte karpi, mis takistab välimus kriimustuste ja hoiatustuled mõju, samas featuring lihtne-kuni-puhas pehme seemisnahk vooder.

2.Materjalid Hea Kvaliteet: Tolmukindel EVA, flanell, ja nailonist kombineerida, et luua meie Protective Case For RogAlly, mis on valmistatud esimese klassi materjalid, mida ei ole lihtne murda või deformeeruda, kulumiskindel ja lõhnatu.Keskkonnasõbralik disain tagab kestvuse seadme ohutust.

3.Suur Ladustamise Ruumis: Korralikult korraldada kõik oma mängu olulised mitu sektsiooni, kus see Kaitsev puhul RogAlly, mis on kavandatud liigituse ja jagunemine erinevate laiendamine tarvikud, pakkudes suure võimsusega ruumi kõik oma mängu konsoolid.

4.Erandlikud Viimistletud: Peenelt meisterdatud sile kahekordne tõmblukk ja nr burrs, see kaitsev puhul RogAlly annab kerge avamise ja sulgemise, ja selle fade vastupidav materjal tagab sujuva välimusega, tagades samal ajal lihtne juurdepääs esemed.

5.Lihtne Veavad: Tuua praktiline ja ilus lahendus teie reisi vajadused Kaitsva Puhul RogAlly, projekteeritud kompaktne suurus, et kanda lihtsalt ja salvestada kõik oma tarvikud nr koormust.Selle kerge materjal tagab teile suurema salvestusruumi, mugavust iganes sa minna.

Kirjeldus:

Tutvustame üheselt objekte forASUS ROGAlly Juhul!Hoia oma varustus tolmukindel ja hästi korraldatud mitu panipaika.Kui fade-vastupidav disain tagab pikaajalise stiilis kuigi kerge konstruktsioon teeb selle nr koormust reisida.Saan sinu täna!

Kirjeldus:

1. Materjal: EVA+velvet+nailon

2. Rakendatav mudelitel: forASUS ROGAlly pihuarvutite

3. Toote kaal: 250G

4. Värv: must, hall

Pakkeleht:

1*ladustamise kott

Brändi Nimi viugreum
Mudeli Number ASUS ROG Ally Mängukonsool
Päritolu Mandri-Hiina
Ühilduva Mark/Mudel PUUDUB

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut