Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Topsihoidja Telefon Mount 360 Kraadi Reguleeritav Auto Cup Telefoni Hoidik 2 In 1 Auto Topsihoidja Telefon Mount Auto Golf Cart Paat

Laos
€25.86 €12.93

Sku:

n3198

Sildid:

Naudi ohutut ja muusika-see reguleeritav telefoni omanik.See sobib iga nurga alt vaadata ja kaitseb teie telefoni kriimustuste.Ühildub enamiku topsihoidjad ja telefonid.Lai rakenduste jaoks, reisida, töötada ja rohkem.

Toote nimetus: Auto topsihoidja Mobiiltelefoni Omanik

Toote kaal: 211g

Toote mõõdud: 24*9*9 (cm)

Toote materjal: ABS+silikoon

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

Nimekiri:

Auto Topsihoidja Mobiiltelefoni Omanik *1

Vaata rohkem toote detailid

1.Multi-angle pöörde: See karikas telefoni omanik hoiab oma telefoni turvaliselt oma auto topsihoidja ja võimaldab teil vaadata ja navigeerida oma telefoni lihtsust.Saate pöörata omanik iga nurga alt, ilma et see mõjutaks teie vaateväljas või sõidu ohutust.

2.Keskendumise juhtimine: See karikas telefoni omanik auto võimaldab kõnele vastata ja kuulata muusikat sõidu ajal ilma probleemideta.Samuti vabastab oma käed ja võimaldab teil keskenduda sõidu usaldust ja mugavust.

3.Valida parim vaade: Koos sisseehitatud universaalne pöörlev pall, saate kohandada nurga ja suuna oma telefoni iga nurga alt vaadata.Naudi 360 kraadise pöörde teie mugavuse ja ohutuse.

4.Kaitsta vara: See karikas telefoni omanik auto takistab oma telefoni kukkumine või raputamisel selle summutamine kaitsva käsn.Samuti on mitte-libisemine ja anti-scratch disain, mis kaitseb teie kinnisvara ja auto mis tahes kriimustusi.

5.Mitmekülgne Kasutamine: See karikas telefoni omanik saab kasutada mitmel viisil, näiteks hoides oma telefoni, GPS-i või muid seadmeid.See on laialdaselt kasutatud erinevaid sõidukeid, nagu näiteks autod, veoautod, RVs, ja paadid.

Mudeli Nimetus Tass Telefoni Omanik
Toote Kaal 211g
Toote Laius 9cm
Erilised Omadused Topsihoidja Telefon Mount
Kirje Pikkus 24cm
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kõrgus 9cm
Materjali Tüüp ABS+Silikoon
Toote Tüüp Joogid Omanikud

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut