Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Eest Lokaator Kaitse Puhul Kaitsev Kest, Põrutuskindel Kaitse Puhul Lokaator Vastupidav Ja Kerge Lokaator Tarvikud

Laos
€1.28 €0.47

Sku:

n32017

Sildid:

Kaitsta oma lokaatori meie amortisaatoritega, scratch-vastupidavad silikoonist juhul.Paindlik materjal, hoiab ära kriimustused, mõlgid ja teeb seda mugavam kasutada.Konstruktsiooni eripärad konks mugav veavad.Suur jõulukingiks!

Kirjeldus:

Kirjeldus:

Toote nimetus: silikoon protective case

Värv: valge/must/järv, roheline/oranž/punane/valge/roland lilla/roosa/hall/männi roheline/midnight blue/starlight värv

Materjal: Silikoon

Atribuut: SmartTag 2 Juhul

Neto kaal: umbes 30g

Kaal koos pakend: umbes 30g

Toote mõõdud:(ligik.)6.2*3.2*1.1 cm/2.44*1.26*0.43 tolli

Pakendi suurus: (ligik.)14*10*1cm/5.51*3.94*0.39 tolli

*Soe nõuanded: suurus kaal manual mõõtmise ja tegeliku on kerge kõrvalekalle

Pakkeleht

Eest lokaator Silikoon Ümbris*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Täielik Kaitse: See silikooni puhul locator on vastupidav õli, higi ja sõrmejälgi, võimaldades täieliku kaitse teie seadme jaoks.See on valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, mis on põrutust ja kriimustuskindel, tagades vastupidavuse ja töökindluse.

2.Tõhustatud Mugavus: Tagada pidev lokaator meie täppis-lõigatud silikoonist puhul lokaator, mõeldud lihtne juurdepääs kõik pordid ja nupud.Oma professionaalse disaini takistab kriimustuste ja mõlkide, et hoida oma tracker kaitstud.

3.Paranenud lokaator Kontroll: disain kate võetakse arvesse kõiki funktsiooni ja seadme kasutamise, ja see ei mõjuta operatsiooni lokaatori, positsioneerimine ja aku asendamine funktsioone., võimaldab teil võtta täielik kontroll oma lokaatori.

4.Konks auk disain: See silikooni puhul locator on mõeldud konks koos avaga disain, mis muudab mugav kasutajad riputada otsingust võtmehoidja, seljakoti või muu items.By teeme nii, saate mitte kaotada ja unustades oma asukoha määraja, ja teha seda mugavam kasutada.

5.Läbimõeldud Kingitus: Tõsta oma tracker kogemusi selle tracker-sõbralik silikooni puhul lokaator, ideaalsed Jõulud kingitus poiss ja mehed, kes armastavad mängida jälgimisseadmed.Kindlustada oma lokaatori kriimustuste eest ja dropsi parema haarduvuse ja mugavuse.Ideaalne tracker mängija, kingitus valik.

Brändi Nimi Rondaful
Ühilduvus Android
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Ekraan

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut