Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Audio AV Converter Video Adapter Mees Mees Ühendus Vanemate TV Adapter Universaalne Kaabel AV-Kaabel Audio Converter

Laos
€4.48 €3.04

Sku:

n32686

Sildid:

HD AV Converter võimaldab teil lihtsalt ühendada vanemate AV-Telerid, monitorid või projektorid.Oma unikaalselt eeskujulik disain, see toimib koos muude voogesituse kastid ja tagab ohutu töö.See converter on kasutajasõbralik ja pakub kiusame tasuta streaming kogemus.

Tehnilised andmed:

Tüüp: adapter/adapter kaabel

Resolutsioon: 1080

Remote wake-up: Remote wake-up ei toeta

Võimsuse juhtimine: toetab power management

Liini pikkus: 1M (m)

Eesmärk: video converter

Nimekiri:

1 * Converter

1 * toitejuhe

Vaata rohkem toote detailid

1.Revolutsiooniline AV Muutmine: Muuta oma HD seadmetega arvesse õmblusteta, AV kogemusi meie erandlik HD AV Converter.Ühendage L/R stereo heli signaali vanemad AV-Telerid või monitorid, ja teisendada HD AV signaale (composite video kuni 1080P resolutsiooni.Kooskõlas projektorid ja vanemad, TV mudeleid, nautida sujuv ühenduvus kogemusi nagu ei kunagi varem.

2.Eriline Disain: Uuendada oma vana AV seadmed HD kvaliteediga vaevata selle ühe-ja viis HD AV Converter.Arenenud tehnoloogia ja progressiivne skaneerimine, see annab suurepärase tulemuse.Pange tähele, et see ei toeta 4K ja 3D ja on ette nähtud ühe-ja viis konverteerimise ainult.

3.Laialdaselt Kohaldatav: See HD AV converter saab ühendada mitmesuguseid seadmeid, nagu streaming karbid, PC, Tulekahju Pulk, DVD, ja rohkem.See on ka erinevaid rakendusi, nagu väljund toetab vanad Telerid, monitorid, projektorid ja muude seadmetega AV-sisend.

4.Töökindel Jõudlus: Meie HD AV Converter uhke usaldusväärne ja vastupidav ehitada, mis on täiuslik oma video muutmise vajadusi.Sa ei pea muretsema, murdunud või deformeerunud tänu kanda-vastupidavad materjalid.Ühendage see väline toide läbi USB-kaabel, seadke see NTSC formaadis MEILE kasutada ja saada valmis erakordse jõudluse high-definition video konverteerimise.

5.Lihtne Kasutamine: Plug and play funktsiooni tagab lihtsaim kasutamine käesoleva HD AV converter.Tegutsevad seade on imelihtne, ei ole tarkvara paigaldamine nõutav.Selle kompaktne ja kerge disain teeb seda lihtne kaasas kanda ja salvestada, mis võimaldab sujuv ühenduvus teie lemmik seadmed.

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number hdmi-port av converter 1080p
Brändi Nimi SHZONS
Pakett Jah
Tüüp Sise -

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut