Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Soapbar Konteiner Kast Kaasaskantav Reisi Soapbar Konteiner Kast Soapbar Organisatsiooni Kasti Näo Pesemine Jalgrattasõidu Ärireisi

Laos
€6.64 €3.31

Sku:

n32897

Sildid:

Selle kompaktne suurus ei võta palju ruumi kotis.Omaniku tihe sulgemine hoiab oma soapbarfrom langevad välja ja selle disain suurendab soapbar ventilatsioon kauem elus.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Reisi-soapbar mahuti

Toote materjal: PP materjal

Toote suurus: umbes 12x8x4.5cm/4.72x3.15x1.77 tolli

Pakkeleht:

1tk * Soapbar roog

Vaata rohkem toote detailid

1.Kaasaskantav Disain: väike meie reisi soapbar konteiner teeb lihtsaks teha ja ei võta palju ruumi oma pagasi või seljakott; sobib õues reisida.

2.Turvaline ja Kuiv: Meie reisi soapbar konteiner kast on ehitatud taluma kulumist reisida.Tema jõuline puldiga disain tagab selle, et teie soapbar ei tõsta välja ja jääb kuiv, nii et teil on sageli hügieeniline soapbar oma reisi.

3.Revolutsiooniline Soapbar Hoiustamine: alt tera disain, see kaasaskantav soapbar omanik hoiab oma soapbar kleepumist kasti ja suurendab tema ventilatsioon, pikendada elu oma soapbar.

4.Hügieeniline ja Vastupidav: Anna oma soapbar pikk elu see PP materjal reisi soapbar konteiner.See on ohutu, lõhnatu, ning hoiab oma soapbar kuiv.Naudi hügieeniline ja säästva soapbarcase oma reisi.

5.Seiklus-Valmis Kast: Tutvustame meie reisi soapbar konteiner, mis on mõeldud välitingimustes üksikisikud.Hoida soapbardry ja kaitstud ajal väljas tegevust, telkimis-ja ärireise.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut