Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

kõrge keskpäeval Kleebis Sülearvuti Decor Magamistoaga Auto Cute Cartoon Art Moes Avaliku Kohver

Laos
€6.49

Sku:

n34307

Sildid:

Kas soovite lisada puudutus olemust ja personaalse teie tahvelarvuti või sülearvuti?Otsida enam kui meie Rippuvad Taimed Kleebis Tahvelarvuti Kujundusest.See armas ja moodne decal pakub cartoon-stiilis disain rippuvad taimed, ideaalne lisades pop green tahes seadme või pind.

Mitte ainult on see kleebis suur tahvelarvutid ja sülearvutid, kuid seda saab kasutada ka kaunistada oma magamistoas, auto, avaliku ruumi ja isegi kohvrid!Pluss võimalus jaoks kohandamise, võite teha seda decal tõeliselt sinu oma.Kas soovite lisada oma nimi või eriline sõnum, mis me saame teha see juhtub.

Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, see kleebis on vastupidav ja lihtne kohaldada.Lihtsalt eemaldage ja kinni kohe stiil uuendada.See ei jäta mingeid jääke või teie seadet kahjustada või pinna, kui see eemaldatakse, mistõttu on ideaalne üürnikud või keegi otsib ajutist kujundusest lahus.

Ärge settida igav, tavaline tahvel-või sülearvutit.Lisa mõned isiksus ja iseloom teie seadmeid meie Rippuvad Taimed Kleebis Tahvelarvuti Kujundusest.Et nüüd ja kohandada, et muuta see tõeliselt unikaalne teile!

Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Modern Stiil
Materjal Raamat
Spetsifikatsioon Single-piece Package

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut