Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Sukeldumine Vooliku Klamber Omanik Kaasaskantav Snorkeling Kaheksajalg Honorar Professionaalne Quick-Release Honorar Konks Multifunktsionaalne Allvee

Laos
€24.89 €12.44

Sku:

n34744

Sildid:

Tutvustame meie rooste-tõend Kaheksajalg Vooliku Klamber Omanik!Reguleeritav ja universaalne, see sobib mis tahes voolik suurus ja sobib korrastamiseks aiakaubad.Lihtne kasutada ja vastupidav, see on must-olla iga sukeldumine entusiast!

Tehnilised andmed:

Nimi: Sukeldumine Voolikute Clip-Omanik

Materjal: Alumiinium+ABS

Kõrgus: umbes 6,5 cm/2.55 aastal

Välimine Diameeter: umbes 2.5 cm/0.98 aastal

Sisemine Läbimõõt Ümmarguse Augu: umbes 1,3 cm/0.51 aastal

Kaal: umbes 49g

Värvid: Punane, Sinine, Hõbedane

Pakkeleht:

1* Sukeldumine Voolikute Clip-Omanik

Märkused:

1. Erinevuste tõttu ekraan ja valgusefekte, tegelik värv toote võivad veidi erineda värvi, pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3mm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Ehitus: See sukeldumine vooliku hoidja klamber on valmistatud tipptasemel alumiiniumist ja ABS materjalist, tagades, rooste-tõend, tugevuse ja pikaajalise toimivuse.Tema lihtne, kuid tahke disain on lihtne kasutada ja lisada sukeldumisvarustus, mis pakuvad mugavust ja usaldusväärsust.

2.Reguleeritav Disain: Tõhusalt hallata oma sukeldumise voolik meie hoidiku klamber.Hoia oma voolik ohutu ja online poolt kergesti kohandades seda läbi unscrewable vooliku klamber.Usaldus ohutust ja praktilisust meie toote suurendada oma sukeldumise kogemus.

3.Universaalne Disain: Tagada iga sukeldumine on ohutu meie sukeldumine vooliku klamber omanik.Kõige standard voolikud lihtsalt sobivad ja turvaliselt hoida regulaatorid, mõõturid, kaheksajalg tarvikud, jms voolikud.Üldiselt mõeldud kiusame vaba sukeldumine.

4.Lihtne Kasutada: See sukeldumine vooliku klamber omanik on lihtne ja mugav scuba diving tarvik, mida saab ühendada BCD teise etapi voolik või muud snorkeling seadmed.

5.Kiire Voolik Juhtimine: Meie sukeldumine vooliku klamber omanik on uhke tugev klamber ja ohutu quick-release disain, mistõttu on vaevatu lisada ja eemaldada oma voolik mõne sekundi jooksul.Võime koht see kus iganes vaja, hallata oma sukeldumise voolik pole kunagi olnud lihtsam või kiirem.

Mudeli Number Kaheksajalg Voolikute Clip-Omanik
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut