Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2X Veekindel Pihuarvutite Veealuse Spordi Selfie Pulga Gopro HD Hero SJCAM AKASO Geekpro Xiaomi Yi Tegevus Kaamerad

Laos
€15.93 €8.92

Sku:

n3495

Sildid:

2X Veekindel Pihuarvutite Veealuse Spordi Selfie Pulga Gopro HD Hero SJCAM AKASO Geekpro Xiaomi Yi Tegevus Kaamerad

Plastikust ja EVA materjalist, mistõttu on vastupidav & kompaktne ja Tasku Suurusega andLightweight Pöidla Kruvi ja Reguleeritav Randmepael.

Äärmiselt kaasaskantavate Screwable Vee-tihe Endcap, lihtne paigaldada.Alustest otse oma GoPro mantel, nr adapterid vaja, pinguldab kindlalt.Suurema pildistamise võimalusi, mount kallutada 180 kraadi.

Ujuva käe grip hoiab oma GoPro pinnal, kui sukeldus või uppunud vees.Kui käepide ujuk on vett täis, see liigub neutraalselt veealuse ilma sundides oma viis kuni pind, kui kasutatakse vett kambrisse ta saavutab eesmärgi ujuvvahendid.Tuua ohutuse oma GoPro kaamera ja naudi salvestamist parimaid hetki jäädvustada või ümber vee.

Ohjur on ideaalne reisimine, pere reunions, video päevikud, video blogging, pulmad, peod, rannas, kontserdid, aerofotode, matkamine / kämping, suusatamine, lumelauaga sõitmine, paadi -, spordi sündmused.Kas teil on süvamere sukeldumine, snorgeldamine, sukeldumine, ujumine, surfamine või tegeleb muu vee sport, ujuvad käe grip on parim valik sinu jaoks.

Kooskõlas Gopro HERO1, HERO2, HERO3, HERO3+, HERO4 ja HERO5 Istungil kaamerad, SJCAM (SJ4000, SJ5000, SJ6000, SJ7000, SJ8000), AKASO (EK5000 EK7000), Geekpro, Xiaomi YI Tegevus Kaamerad ja palju muud sama mount tegevus kaamerad Hõljub Kaamera + Bacpac Screwable Vee-tihe Endcap Otsene GoPro Kaamera kinnitus Super-Mugav EVA Grip Tasku Suurusega ja Kerge 180Â Kraadise nurga Pea Reguleeritav randmepael.

See ujuv käepide mount on spetsiaalselt mõeldud kõigile Gopro Hero kaamerad, kui kasutada vee sport.

Pehme, mittelibiseva materjaliga, teeb Menetleja mugav hoida ning see annab kindlama haarde.

Ohjur teeb lihtsaks eesmärgiks oma kaamera ja jäädvustada erinevaid nurki, ja reguleeritav randmepael annab teile suurema kindluse oma kaamera.

Ohjur ujuvad käe grip aitab teil jäädvustada steadier footage võrreldes hoiate kaamerat käes, teeb lihtsaks eesmärgiks oma kaamera ja jäädvustada erinevaid nurki.

värv: Must + oranž

Materjal: PC+EVA

Pakendi Sisu:

2 x Ujuv Käepide (Grip ilma jaemüügi pakendis)

2 x Eemaldatav kate (Oranž Värvus)

2 x Pika Kruvi

2 x Randmepaela

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Brändi Nimi NEWYI
Ühilduva Action Kaamera Brändi Sony
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number X2

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut