Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

20 Tükki Fin Kruvi Lainelaua Kruvi Roostevabast Terasest Lainelaua Kruvid Lainelaua Fin Kruvid Longboard Lainelaua

Laos
€24.20 €12.10

Sku:

n34987

Sildid:

[Rooste ja Korrosiooni suhtes Vastupidavad]: Fin kruvid on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest materjali kõrge tugevus, hea stabiilsus, roostevaba ja korrosioonikindel magedas või soolases vees.Ei ole lihtne murda, tugev ja vastupidav.Nii saab surfata turvaliselt.

[Silikoonist rõngas disain]: must silikoonist ringi vahel kruvid silikoonist rõngas, saab teha kruvid, stabiilsem ja suurendada elu toode.Saab ujuda meres pikka aega ja sa ei pea muretsema katki probleem.

[Mingeid Tööriistu Vaja]: See on väga lihtne paigaldada ja sa ei pea kasutama muid vahendeid.Saate hõlpsasti pingutatud, mille Phillips kruvikeerajat.Lihtsalt keerake see õigesse asendisse.Käsitsi kontrollitud kvaliteedi kontrolli ja vahendeid ei vahendid on kunagi vaja.

[Lihtne teha ]: 20 kruvid, mis on mugav ladustamise ja ei ole lihtne ära eksida.See on kerge ja kaasaskantav, nii et saate teha seda läbi nagu vaja.Peen tootmise ja kerge kaal teevad seda mugav surfamine tööriist, mis sobib väga reisida.

[Sobib kõige lainelauad]: Sobib kõige lainelaua standarditele, nagu longboard, SUP ja mõla pardal.Kruvi sobib spetsiaalne kruvi rooli ning lainelaua.On standardi kõige lainelauad täna.ja seega täita oma erinevaid nõudeid.

Värv: hõbedane

Materjal: roostevaba teras

Pakendi Sisu:

20 x Uimed kruvi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kohaldatava Inimesi Unisex
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut