Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

5tk Sahtel Konks Uksele, Z-kujuline Mitte Puuritud süsinikterasest Heavy Metal Konks Sobib Väike Köök Kajutid, Kitsas Uks

Laos
€1.93 €0.96

Sku:

n353025

Sildid:

5tk Üle Uksega Kapp Sahtli Konksud Punch-tasuta Paigaldus Z-Kujuline Raskeveokite Carbon Steel Metallist Konks Köök Kapp Kitsas Uks Tagasi Omaniku Vannituba Sahtel Konksud Riputamiseks Rätikud

Kompaktne disain: Väike suurus, selle konksu saab kergesti paigaldada või väljaspool ukse, mistõttu on mitmekülgne lahendus mis tahes ruumi.

Täiuslik sobivus: Mille mõõtmed 7cm, see konks on spetsiaalselt loodud sobima kapi uksed mõõte-0.6-0.8 tolli, tagades turvalise ja kabinetti sobib.

Vastupidav ehitus: Valmistatud carbon steel metallist konks, see konks on ehitatud viimase ja vastu pidama igapäevases kasutuses suur-niiskus ruumides nagu köögid, vannitoad ja pesuruumid.

Tugev kandevõime: Vaatamata oma väiksusele, on see konks on super tugev kandevõime 6.5 lbs., võimaldab teil riputada raskeid esemeid, nagu rätikud, kotid, või nõud muretsemata selle murdmine või painutamine.

Mitmekülgne kasutamine: Kas teil on vaja ekstra ladustamine oma köök, vannitoa või pesuruumi, see konks on praktiline ja ruumisäästlik lahendus, mis mahutab erinevaid objekte, hoides oma ruumi organiseeritud ja segadusega-free.

Kirjeldus:

Tutvustame konks, mitmekülgne ja praktiline lahendus teie ladustamise vajadusi.Valmistatud vastupidavast süsinikterasest metallist konksud, need väikesed suurusega konksud saab kergesti paigaldada või väljaspool oma uksed.Mõõtmetega 2.95 x 0.51 x 0.87 tolli (7 x 1.3 x 2.2 cm), nad on loodud sobima 0.6-0.8 tolline kapi uksed suurepäraselt.

Need konksud on ideaalne korraldada oma köögi, vannitoa, pesuruumi, ja rohkem.Riputa oma käterätid, põlled, ahju sõrmedeta kindad, ning muud tarvilikku kergust.Vaatamata oma väiksusele, need konksud on super tugev, kandevõime on 6.5 lbs., see tagab, et teie üksused rõõmsamaks.

Kui konks ei ole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne, lisades puudutus elegants mis tahes ruumi.Oma elegantse disaini sujuvalt segud, mis sisaldavad mis tahes decor, mistõttu on must-have aksessuaar igas kodus.

Hüvasti segadusega ja tere mugavuse konksu üles!Et nüüd ja kogemuste vahe, seda saab teha hoides oma ruumi organiseeritud ja korras.

Kirje Nimetus: Drawer Konks

Materjal: Süsinikusisaldusega Teras

Stiil: Üksik Konks

Omadused: Punch-tasuta Paigaldus, Raskeveokite, Z-Kujuline

Suurus Andmed:

Pikkus: 7cm/2.76" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

5 x Sahtel Konksud

Kuju Ristkülik
Kasutamine Kotid
Päritolu Mandri-Hiina
Teenetemärgi Litrid
Toote Tüüp Pandlad
Technics Kaetud
Luku Tüüp Clip Kinnitused
Mudeli Number M10/M11
Materjal Metallist
Funktsioon Ei ole vaja punch augud

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut