Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Blond Sirge Bob Parukas Glueless #613 Katkesta 13X4 HD Läbipaistev Pits Frontaal-Lühike Bob Parukad juustest Kanda Pits Ees Parukad

Laos
€163.30 €47.13

Sku:

n369343

Sildid:

【Blond Bob Pits Ees Parukad Juustest Materjali】

Päris juustest,13X4 HD Pits ,Blond bob parukad .Kasutada Professionaalset köögiviljal põhinevad Värvained, Mis On Mitte-toksilised ja tavajäätmed.See tundub Loomulik,See on Pehme,Sile ,Läikiv ja Sasipundar-Tasuta, ilma mis tahes Kadumas ,Saab Pleegitatud, Värvitud, Permed, Vastupidav, Korduvkasutatavad.

【Värvitud Blond Parukas Juustest Sügis Teema】

Blond on moe värv sobib sügisel, tuues teile hea jume ja õnnelik meeleolu.Te saate kanda seda igal korral,nagu Näiteks ujumine, peod, reisimine, telkimine,pulmad,teatud teemastatud jõudlust.Te saate kogemusi teie iidol juuste värv ja restyle see nagu sulle meeldib.

【Glueless Värviline Pits Parukad】

See ei mõjuta füüsiliste juustepiir,ei ärrita peanahka, ei liimi tõmmates tunne, see ei ole nohu kanda sügisel, hingav ja vastupidav pits materjali muuta see mugavamaks.

【Blond Parukas Ühise Põllumajanduspoliitika Andmed】

Keskmine Cap Suurus Umbes 22-22.5 tolline ja Reguleeritavad Rihmad ja Kolm Kammid, Cap Suurus Reguleeritavad Rihmad, 3 Kärjed Sees, Saab läbi Põimunud, et Fikseeritud Asendisse, Lihtne Reguleerida &Sobivus, hea hingavus,Mugav Kanda.Blond BOB 13x4 HD Pits Ees Parukad KKK:

Q1: On juuksed juustest?

A: Kõik juuksed on 100% inimese juuksed, saate testida põletamise string, nad on sulg lõhn ja muutunud tuhk.

Q2: Kas see parukas tuleb sirgeks, kähara?

A: Ravida juuksed, kui see on sinu enda juuksed.Kasutage korter raud/sirgendaja alla 180 kraadi, nagu teie enda juuksed, ei kasuta kunagi kuuma tööriistad liiga tihti.

Q3. Juuste lõhn

A: Tehase pesta juukseid warmwater ja šampoon, ja me puthair õli karvad enne saatmist,kaitstes karvad on dyeduring pikaajalise tarne.Kuid smellwill kaovad pärast pesemist see withgood šampoon ja konditsioneer.

Q4. Värvimine

A: Jah, inimese juuksed võivad olla värvitud.See on lihtsam tumedamaks juuksed kui heledamaks juuksed.Soovitame värvi tumedamaks, mitte kergem,

juuksed on kergesti kuiv pärast, jättes juuksed doonori, sodon ei värvi või valgendi juukseid liiga sagedasti, siis kahju juuksed.Alsoplease seda teha professionaalselt.

Q5. Pikkus

A Me kontrollige hairtype ja pikkus enne saadetise.-Kui teile juuksed, sa canmeasure see ulatub see, et sa canget õige pikkus.

K6. Hallid juuksed

A: Virgin mitte-värvitud juuksed on fewstrands halli juuksekarva sees, me tavaliselt korja juuksed tootmises,kuid me EI garanteeri 100% nogray karvad, palun aru, andpick kuni paar juppi ise.Tänan.

Q7. Sasipundar

A: juuksed saab sasipundar tõttu,kuiv, õli & mustuse kogunemist, sool, vesi kloori ja ei kammimine (lai hammas kamm) välja oma juuksed iga päev.Tee surewash ja tingimus oma juuksed twicea nädal.Kasutada oliiviõli poola ta sile või konsulteerige oma stilist morehelp.

Q8. Split/keemiline lõpeb

A: Meie juuksed on valgustatud kuiv afterleaving juuksed doonori, sest see losthuman toitumine.Võite panna someoliveargan õli, et hoida neid hea.

9. küsimus: Kui kaua see kestab?

A: Tavaliselt, juukseid võib kesta üle 12 kuu head hoolt.See on olnud meie klientide kogemusi nii palju aastaid.Treat see nagu sinu enda juuksed.See sõltub teie ravi.Pesemine regulaarselt konditsioneer ja õli on võti hoida oma sarmikas

Q10-t: Miks on parukas saime lühem, kui pildil?

A: Sest inimesed on pea ja näo kuju on erinev, erinevad inimesed on erinevad mõjud.Saate restyle, et see sobiks teile paremini

11. küsimus: Miks Parukas Näeb välja erinev pilt.

A: Nagu parukas on surutud väike kast kaua, kohaletoimetamine, see võib olla veidi välja kuju.Kui sa saad selle, värisege seda mitu korda, ja hoolitseda selle eest juuste õli või föön, see on väga elav

Q12. Keha laine juuksed tekstuur

A: Laineline/lokkis juuksed olid tehtud aur, ilma kemikaalide, sothe tekstuur on olla leebemad afterwashing.Palun understandwe seda säilitada hairlifetime ja loomulik seisund.

Q13. Juuksehooldustooted

A: Kasutage hea kvaliteediga šampoon andconditioning tooteid.Conditionthe juuksed on väga oluline, et keepitsoft & juhitavaks.Letit õhu dryinstead blow dry.

14. küsimus: Miks on Parukas veidi langenud?

A: Ära Muretse.See on normaalne, kui mõned juukseid langeb välja, kui oma esimest kasutamist, sest luksuslik pikkused Juuksed parukas on õmmeldud käsitsi; JUUKSED NÕUANDED:

Eelpesu: Enne shampooing, õrnalt eemaldada topid oma villast tooteid.Kasutage alati kerge šampoon või üks konkreetselt sõnastatud keemiliselt töödeldud juukseid.

Šampoon: Ärge leotage.leotamine võib põhjustada juuste sasipundar.Kui juuksed põhjalikult märjaks, kanna väike kogus šampooni; kasutades sõrmi, levitada šampoon ühtlaselt kogu juuste.

Pesu: Käivitage juuksed sooja (mitte kuuma) vett.Õrnalt töö šampoon arvesse juuksed, paitab allapoole ülalt lõpeb.Ära vääna, hõõruge ega hõõruda juukseid.

Kamm: Kui märg, õrnalt kammiga juuksed, et eemaldada probleemideta.Kasutades suur hammas kamm, liikuda allapoole liikuma eemale klambrid ja otsad.Ärge kasutage harjastega harja, niiske juuksed, sest see võib tõmmata või rikub juukseid.

Pits Parukas Suurus 13x4 Pits Parukad juustest Pits Ees Parukad, Keskmise Reguleeritavad Rihmad (21.5-22.5 tolli).
Pits Kvaliteet Kvaliteetne Šveitsi Pits, Saab Pleegitatud Sõlme Uuesti
Brändi Nimi YYONG
Juuste Tekstuur Sirge Pits Ees Parukad juustest Parukad Must Naiste
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Materjal Hinne Remy Juuksed
Pits Parukas Tüüp Pits Sulgemise Parukas
Parukad Pikkus Keskmine
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Parukas Juuste Kvaliteeti Lud, et Pikkus ja Kaal, Pehme Sile, Ükski Lõhn Ei Kadumas Ei Sasipundar Ei Kuiva Katkisi, 100% Inimese Juuksed Võivad Olla Värvitud Pleegitatud Lokitud, Kui Oma Juustest.
Sobiv Suremas Värvid #27
Materjal Juustest
Põhimaterjal Šveitsi Pits
Pits Tüüp HD Läbipaistev Pits Ees Parukas, mille Kärjed ja Reguleeritavad Rihmad Tagasi, Mida on Lihtne Kanda.
Parukad Tihedus 150% Tihedus Glueless Parukad Juustest Eel Kitkutud
Cap Suurus Keskmine Suurus
Tekstuur SIRGE
Saab Permed Jah
Juuste Pikkus Lühike (10inch 12inch 14 tolline Võimalik)
Värvi Pits Läbipaistev
Toote Tüüp PARUKAS
Pits Andmed Ei Ole Paks Rohkem Sõbralik Nahk
Päritolu Mandri-Hiina
Juuksed Materjal 100% Human Hair Remy
Valmistatud Meetod Pool Masin Tehtud & Pool Küljest Seotud

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut