Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Teise Lapse Mähe Korvi Jagatud Lasteaed Essentials Konteiner Kaasaskantav Mähe Kott Käepideme Muutuva Tabeli Organisatsiooni

Laos
€34.16 €17.09

Sku:

n3745

Sildid:

See mähe ladustamise bin on must-olla iga vanem, kellel on väikelapse.See on ruumikas ja vastupidav korv, mis mahutab mähkmed, niisked salvrätikud, mänguasjad ja muud.Ta on kahe pika käepidemed, et teevad seda väga mugav teha ümber või suspendon seina.See teise lapse mähe hoiukorv hoiab oma lasteaed organiseeritud ja korras.

Tehnilised andmed:

Toote materjal: Puuvillane köis

Toote kaal: umbes 650g

Toote suurus: umbes 36*23*17cm/14.17*9.06*6.69 tolli

Pakkeleht:

1tk* teise lapse mähe korvi

Vaata rohkem toote detailid

1.Lõhnatu ja Ohutu: Kasutab kõrge kvaliteediga puuvill köied, mis on pehme katsudes ja vastupidav, meie teise lapse mähe korv on tugev, mugav ja mugav lahendus teie väikelapse vajadustele.

2.Stiilne Lastetoa Decor: See teise lapse mähe hoiukorv on moes stiile ja peen kudumine protsesse, et muuta see stiilne aksessuaar oma lasteaed, lisades puudutus elegants.

3.Praktiline ja Kaasaskantav: See teise lapse mähe korv kaasas 2 pikkade vartega mugav liigutada.See tagab ka mähkmed on puhas ja korras, tänu vastupidav disain.Sa armastad seda korvi, oma lasteaed ladustamine.

4.Kohandatav Ruumi: Ükski asi, mida teil on vaja salvestada ja korraldada, see mähe kott korraldaja hakkama saavad.See on eemaldatav sahtel, mida saab kergesti panna või maha võtta nii, nagu soovite.See on väga mugav hoida oma väikelapse essentials järjekorras.

5.Mitmeotstarbeline Kasutus: See mähe ladustamise bin on mitmeid funktsioone, saate salvestada mähkmed, riided, mänguasjad ja muud lasteaia essentials see mähe ladustamiseks prügikasti.

Stiil Modern Stiil
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut