Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Lock Õhu Padrunid Suletud Voolu Rehvid Puldiga Õhu Padrunid Õhu Kompressor Rehvi Inflator Näidik Kompressor Tarvikud

Laos
€20.59 €10.29

Sku:

n37877

Sildid:

Bullet Punkte:

1. Ei ole Kerge Rooste: Meisterdatud vastupidav messing materjali, need puldiga õhu padrunid kiidelda erakordse vastupidavuse ja on vastupidavad rooste, muutes need on usaldusväärsed, lisaks oma garaaž.

2. Tõhus Inflatsioon: Pingutuseta paisutada oma rehvid koos puldiga õhu padrunid featuring 1/4 tolli sise-keermestatud liides, mis kergesti ühendab oma õhu toru.Säästa aega seda mugav vahend.

3. Varruka Disain: liituge ükskõik bussi ventiili lihtsalt ja kiiresti Puldiga Õhu Chucks.By tõmmates varruka tagasi, puldiga ventiili, vabastades lukk õhu chuck ja surudes varruka edasi, saate lisada see õhk chuck sujuvalt.Saab kasutada ka standardse 1/4 tolli mees kiire pistik kasutusmugavus.

4. Õhuvoolu Piiramine: Vältida õhu lekke ja saavutada täpne rehvi inflatsioon meie puldiga õhu chuck.Kontrolli õhuvoolu, kui ventiili sulgeda, kasutades oma unikaalse sulgemise ventiil süsteemi.Saada oma tööd teha kiiremini ja tõhusamalt.

5. Lai Valik Kasutusalad: Mida kindlalt seotud oma jalgratast, bussid, veoautod, mootorrattad, meie puldiga õhu padrunid teha rehvi inflatsioon imelihtne.Nende vastupidav ehitus-ja mitmekülgne disain pakuvad suurema tõhususe ja mugavuse tuua, et oma elu.

Kirjeldus: Meie Lukk Õhu Chuck funktsioone vastupidav messing materjali ja ühendub lihtsalt õhu toru.Mugav vabastage lukustus ja sulguva klapi, on see ideaalne kasutamiseks koos õhk pumbad ja kompressorid.Tagada turvaline ja muretu ühendus igal ajal.

Kirjeldus:

1. Nimetus: Lock Õhu Chuck

2. Materjal: Vask + raud

3. Kaal: umbes 150g

Pakkeleht:

2tk Lukustamise Õhu Padrunid

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp Vask + raud
Toote Tüüp Rehvi Remondi Tööriistad
Toote Kaal 150g
Erilised Omadused Lukk Õhu Chuck
Tugi hulgi/dropshipping

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut