Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Multifunktsionaalne Täispuidust Riidepuu Konksu Naiste Ladustamise Rinnahoidja Riidepuu Kodu Vöö Riidepuu Vastupidav 8 Konks Hammas Kapp Riideid Korraldaja

Laos
€14.54 €10.17

Sku:

n3811

Sildid:

Korralda oma ülikonna kergust, kasutades meie loomulik tekstuur ülikonna riidepuu.Stabiilse struktuuri ja lihtne reguleerimine suunas funktsioone, see takistab libisemist või painutamata.Tee oma garderoob korrektse selles riided riidepuu jaoks sobib.

Tehnilised andmed:

Materjalid: Rand puit ja metall

Kaal: umbes 350g

Suurus: umbes 44*26*3cm/17.32*10.24*1.18 tolli

Pakkeleht:

1tk* ülikond hange

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Kaitse: Hoidke oma sobib otsin teravaid selle ülikonna riidepuu valmistatud endurable pöögi puidust.Selle stabiilse struktuuri ja loomulik tekstuur on pakkuda tugev ja vastupidav tugi, mis takistab libisemise.

2.Mugavalt Reguleeritav: Kogemus mugavuse meie ülikonna riidepuu on 360 kraadi pööratav metallist konks pea ja õla disain, kergesti kontrollimine ja säilitamine sobiks kuju.Ideaalne hõivatud spetsialistid.

3.Rõivas Kaitse Tagatakse: Laitmatult säilitada otsekohesus ja teravuse oma varustus koos meie ülikonna riidepuu.Oma paksenenud raam ja lai kampsun riidepuu tagada riided ei tõsta või deformeeruda.

4.Erakordne Tugevus: Saada erakordse tugevuse ja stabiilsuse meie ülikonna riidepuu.Tegemist on paks ja lame konksud, mis on spetsiaalselt valmistatud, kellel on raske riided, millega kehtestatakse kindlad, et toetab kõiki oma garderoob vajadustele.

5.Mitmekülgne Riidepuud: Need mantel riidepuud on samet, baar riputada pea-ja kaelarätikud, sallid, mütsid, jne., muutes oma garderoob korralik ja täita oma erinevaid vajadusi.Laiad õlad vältida oma sobib libisemist või longus.

Päritolu Mandri-Hiina
Käitise Tüüp Rippuvad
Materjal Puit
On Kokkupandav või Mitte No
On Pikendatav või Mitte No

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut