Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pliiatsi Hoidja Laua Sulepeahoidikud Desktop Pencil Cup Kirjatarvete Ladustamise Laua Decor Geomeetriline Pencil Cup Pliiatsi Omanik Korraldaja Laud

Laos
€5.64 €3.83

Sku:

n38128

Sildid:

Korrastada oma töölauda meie pilkupüüdev pastakas ja pliiats omanik!Valmistatud tugevast materjalist, see on ideaalne, et hoida oma kirjalikult vahendid 1 koht.See omanik on ka mugav touch ja ideaalne desktop korraldaja.Hoidke oma töökoht segadusega-free täna!

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Suurus: (ligik.)9.5*8cm/3.74*3.15 tolli

Kasutusalad: töökoht, õppida, nõupidamisteruum, raamatukogu, teenetemärgi

Tähelepanu:

Erinevad valgustid ja ekraani Seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage suuruse vahe on 1-2cm.

Nimekiri:

1*Pastakas Cup Holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Stiilne Lisaks: Hooplemine unikaalne ja stiilselt loominguline disain värviga geomeetrilisi kujundeid, see pliiats omanik laua lisab, pilkupüüdev ja praktiline puudutada oma töö.Oma ilusaid ja praktilisi funktsioone on tõsta oma töölaud kujundusest.

2.Eriti hea Lõng: Valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist materjal, selle pliiatsi omanik on lõhnatu, ei ole lihtne deformeeruda ja tugev.See on libisemiskindla põhjaga, mis hoiab seda stabiilsena oma töölaua taga.See on ka vastupidav ja võib kesta pikka aega.

3.Üldiselt Kasutada: Hoidke oma töö korralik koos see Laud Pliiatsi Omanik, mis talletab oma tööriistad organiseeritud viisil.Ideaalne holding pliiatsid, meik pintslid, käärid ja muud.Seda kasutada magamistoas, elutoas või õppida.See on ka ideaalne vaas või kujundusest.

4.Ideaalne Desktop Korraldaja: Hoidke oma laua esemed organiseeritud ja lihtne leida, kellel see Pliiats Korraldaja Laud.See ei ole ainult praktiline ladustamise lahendus, kuid ka stiilne laua kaunistamiseks, mis lisab elegantne touch oma töö.Suur mälumaht, saate hoida sulepead, pliiatsid, käärid, joonlauad ja muud tarvilikku ilma risustamist oma töölaua taga.

5.Kogenud Töö: Meie Pliiatsi Ja Pliiatsi Hoidja uhke hea viimistletud, koos peeneks detailne, hästi formuleeritud ja mugav-to-the-touch ehitus.Ringi servad ja ilma burrs tagada, et see ei nullist oma kätega, kvaliteetne materjal tagab vastupidavuse.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut