Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Universaalne Auto Klaasi Õli Film Eemaldaja Auto Esiklaas Klaasi Puhtamaks Poola Puhastusaine Poleerimine Puhas Film Õli Auto Tarvikud

Laos
€15.75 €7.09

Sku:

n38269

Sildid:

Otsin lihtne-kuni-kasutamist, mitte-ärritav klaasi puhtamaks, mis pikendab auto esiklaas ja kodu windows?Otsida enam kui meie auto klaasi õli film puhtamaks!Lihtsalt pühkige õrnalt lapiga, et eemaldada õli kile ja praht ja näed erinevust.Ideaalne kasutamiseks peeglid liiga!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Klaas õli film eemaldaja

Toote maht: 150ml

Toote Mõõdud: 17*5cm/6.69*1.96 aastal

Bruto-kaal: 180g

Pakk Nimekiri:

Auto klaas õli film cleaner*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Puhastada Lihtsalt: Muuta seda, kuidas sa puhastada oma auto esiklaas koos meie auto klaasi õli film puhtamaks.Eemaldab oksüdatsiooni laigud, nafta films, ja vesimärgid kergust ja parandada sõidu ohutust suurendades nähtavust.Naudi crystal selge ja ere prille see võimas ja lihtsasti kasutatav toode.

2.Ohutu ja Õrn: See auto klaasi õli film cleaner ei kahjusta klaasi või auto värvi ja on ohutud inimese keha.See on valmistatud keskkonnasõbralik ja looduslik taime ekstraktid ja on mitte-ärritab silmi ja nahka.

3.Tõhus Klaasi Hooldus: takistades mustuse uuesti saastumist ning moodustab kaitsva kile, meie auto klaasi õli film puhasti tagab teile harvem asendused.Ta hoiab oma auto klaasi puhtana ja pikendab selle tööiga.Hüvasti tarbetuid kulusid.

4.Vaevatu Kasutada: See auto klaasi õli film cleaner on lihtne kasutada ja jätab oma esiklaas vahuveini ei aja.Lihtsalt spray see teie klaasi, pühkige õrnalt lapiga, ja nautida vaba vaade.Nr küürimis-või loputamine on vaja.

5.Üldine Eesmärk: Tõsta oma klaasi mängu meie auto klaasi õli film puhtamaks.Selle tõhus valem sobib puhastamiseks ja säilitamiseks erinevate klaastoodete, muutes need kristallselge ja läikiv.Kaitsta oma klaasi oma scratch-vastupidavad omadused.

Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 150g
Toote Maht 150ml
Mudeli Number Auto Õli Film Eemaldaja
Erilised Omadused Universaalne Auto Esiklaas Poleerimine Ühend

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut