Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Alumiinium radiaator jaoks Nissan GU PATROL Y61 BENSIIN 4,5 L 1997-2001 MT 98 99 00

Laos
€355.14 €248.59

Sku:

n3869

Sildid:

Tere tulemast meie poodi.Siin on mõned kirjeldused ja shopping vihjeid selle toote kohta

Alumiinium radiaator: Seda tüüpi radiaator on mõeldud raskeveokite kasutamise, jahutus võimsus umbes 40% kõrgem kui standard radiaatorid.Pakend on suurepärane ja ületab OEM kirjeldused.Toodete valimine kaugusel meie poest kindlasti annab teile raha.

Sobib:Alumiinium radiaatori jaoks Nissan GU PATROL Y61 BENSIIN 4,5 L 1997-2001 MT 98 99 00

Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist, kõik alumiinium, sealhulgas südamiku ja purkide, hea soojuse hajumise jõudlust.

Omadused: tuum radiaator on keevitatud vaakumis kõva ahju ilma epoksüvaik.Kui paagis võtab TIG keevitus, ja suur nõudlus keevitus meetod muudab meie radiaator paremini.Pakkuda tugev, kiire ja vastupidav jahutus.

Osta Teade:

1. Kõiki tooteid müüakse vastavalt meie pood on täiesti uus, ja me tagada meie toodete kvaliteeti.Võtke julgelt osta kindlustundega.

2. Mudelid müüdavad tooted meie pood on erinevad.Klientidele soovitatakse hoolikalt valida ja osta vastavalt oma vajadustele, et vältida asjatut kahju.

3. Teie julgustust ja konstruktiivne tagasiside on meie jõud, ja me hindame teie julgustust ja tuge.Kui teil on rahul kvaliteedi ja teenuse kohta meie toodete pärast kauba, loodame, et saavad oma julgustust ja kiitust♡

Kui teil on küsimusi, palun võtke mind igal ajal.Ma vastame kiiresti ja aidata teil probleemi lahendada.Tänan teid mõistmise ja soovin teile meeldivat ostuelamust ʚ ᵕ ɞ!

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut