Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Elektroonilise Notsu Panga -, Lapsed, Mündil Panga Kood, E-Raha, Pangad Raha Kasti Lapsed,Lapsed Ohutu Pank

Laos
€28.02

Sku:

n39717

Sildid:

Elektroonilise Notsu Panga -, Lapsed, Mündil Panga Kood, e-Raha, Pangad Raha Kasti Lapsed,Lapsed Ohutu Pank Automaatne Rulli Raha: Pane paber raha leidke, seda saab rullitakse Notsu Pank automaatselt.

Topelt turvalisus: Parool ja teeselda, sõrmejälje.Sisestage neljakohaline parooli, sõrmejälgede, et avas ukse.Parandada Lapse Vara ohutuse Teadvuse

Suure võimsusega:Saab salvestada 600 Münti või 100 tükki paber raha.See on huvitavam kui tavaline notsu panka.Oluliselt aidata oma last arendada hea harjumus säästa raha.Tuleb kirje, laps või kingitused

Keskkonnakaitse materjalid:See kasutamist keskkonnakaitse, Puudub lõhn, anti-vananemine, vastupidav.Väga Jõulud kingitus lastele, tore sünnipäeva kingitus lastele.

Seda saab kasutada, et salvestada mänguasjad, ehted, pesapalli kaarte, jne.lisa mündid ülaossa raha panka ja sisestate arveid küljeks,lihtsalt kasutada ohutu kui notsu panka.Täiskasvanud ja lapsed kõik saavad seda kasutada.

Tüüp: Kass / Koer / Karu / Küülik

Värv: Kollane / Roosa / Sinine

Materjal: ABS

Pakendi Sisu:

1 x Notsu Panga -

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kuju Kasti
On Nutikas Seade Jah
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut