Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

1/5/10pcs/Palju KEYDIY NB18 4 Nupud Buick Stiilis KD Puldid Auto Võti MINI KD/KD-X2 /KD-MAX KD MAX Auto Võti Programmeerija

Laos
€143.96 €118.04

Sku:

n398491

Sildid:

1/5/10pcs/Palju KEYDIY NB18 4 nuppu Buick Stiilis KD Puldid Auto Võti MINI KD/KD-X2 /KD-MAX KD MAX Auto Võti Programmeerija

Meie kaugtöö meie KD masin, see võib töötada erinevate auto puldid, mida sa pead tegema, on teha seda remote soovid meie KD masin.

Kõik B01, B02, B03, B04, B05 ja B06 B07 võib töötada erineva sagedusega kaug -, vahe nende seas puldid on, et nad on koos eri kujuga.

Omadused:

Seisukord: 100% Uhiuue

Algne suurus

Pakkuda hulgi

Kõrge kvaliteet

Värv: Must

Button: 4 Nupud

Elektroonika/Aku: Ei

Pakett Nimekiri:

1/5/10tk x 4 Nupuga Võti

vedu

1:Me korraldame saadetise vastavalt aadressile, ostja tingimusel,Nii et palun kinnitage ja kontrollige aadressi üksikasjad olete täis, kui osta.

2:tarneviisi me pakkuda on Hiina Post Air Mail,nii et kui soovite, et valida, FEDEX,DHL,EMS,palun võtke meiega ühendust, enne kui osta.

3:Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja,nädalavahetustel ja pühade ajal on välistab,et tarneaeg võib olla pikem, kui me lubas,eriti pühade ajal,nii et palun olla kannatlik.

4:Kõik jälgimine teabega uuendatud teavitame teid õigeaegselt,võite ka saada jälgimise teavet alates ametlik veebisait.

tagasiside

1:Tagasiside on meile väga tähtis, peame püüdma 100% rahulolu, kui teil on küsimusi või probleeme, palun võtke meiega ühendust esiteks , me seda lahendada kiiresti ja parimal viisil.

2:Palun jäta meile positiivset tagasisidet ja anda kõik 5 tähte, kui sa oled rahul meie tooted, oma väga soovitada, on meie motiveerida edasi liikuda, me tõesti hindan oma aega, kui sa jätsid positiivse tagasiside.

Vahendustasu Osa Number KD NB18 jaoks Buick Stiil
Materjali Tüüp ABS+Metallist
Tootja Mudelinumber MINI KD/KD-X2 /KD-MAX KD MAX
kohandamine Jah
eest Buick Stiilis KD NB18, MINI KD/KD-X2 /KD-MAX KD MAX, Auto Võti Programmeerija
R/C Funktsioon Koos
Päritolu Mandri-Hiina
Muu Osa Number Auto Võti Programmeerija

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut