Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tuya Zigbee Smart Light Switch 2-Tee-Kontrolli 16A Lülitub Moodul Remote Arukas Kodu Smart Elu App Tööd Alexa Google Kodu

Laos
€47.04 €23.52

Sku:

n40230

Sildid:

Tuya Zigbee Smart Light Switch 2-Tee-Kontrolli 16A Lülitub Moodul Remote Arukas Kodu Smart Elu App Tööd Alexa Google Home Kirjeldus:

1. ZigBee mini smart lüliti 16A sobib rohkem võimu seadmed.Saate kasutada smart-kommutaatorid kohta kodumasinate ja elektripirnid, nii et saate sisse või välja lülitada seade teie mobiiltelefoni.See võib olla ajastatud, hääljuhtimine (Alexa, Google ' i assistent, Siri), ja smart stseenid võivad olla ka loodud.Mini joonis saa panna smart lüliti lüliti kassett, seega ei ole vaja panna taga lamp.Toetada kolme juhtmestik meetodeid, nr lüliti/one-way switch/two-way lüliti. (Neutraalne traat on vaja)

2. Mobile APP kontrolli.

Kontrolli seadme toite sisse-ja väljalülitamine, ajastus, taimer ja muud funktsioonid mobiiltelefoni vahendusel.Nii kaua, kui mobiiltelefon on võrk, lüliti moodul kodus saab juhtida kogu maailmas.

3. Hääljuhtimine.

Toetust häält, assistendid, nagu Tmall Genie, Alexa, GoolHome, ja mõista, funktsioonid, näiteks lülitid; "Alexa, lülitage köök tuled." Saate tuled põlema ühes lauses ja nautida mugav smart elu.

5. Ajastus.

Saate kontroll-lüliti, aeg, taimeri ja seadme muid funktsioone läbi oma mobiiltelefoni.See saab tellida: turn off the lights elutuba pärast 2 tundi. 18:15 Lülitada ruumi valgust.Lülitage boiler kell 21:00. Samuti saate ajal seadme, kui sa ei ole kodus. (APP: Smart Life/TUYA Smart)

6.Riigi mälu.

Cv võimu pärast voolukatkestust, muretsemata muuta seadmete riik, ja säilitada riigi enne voolukatkestust.See oli avatud riik, enne, kui võim oli maha lõigatud, ja avatud riik ei taastata automaatselt, kui toide on sisse lülitatud uuesti. (Valida saab avada, sulgeda, power off memory mode)

7. Kolm juhtmestik meetodeid.(2-way/1-way/mitte lüliti)

8. Rühma kontrolli ja jagamine

Loodud rühma kõigi Google ' i kodu turustusvõimalusi ja kontrolli neid keegi.Võite jagada oma mini lüliti on kõik pereliikmed.Ärge muretsege, kõik on võimalik kergesti kontrollida.

Tehnilised andmed:

Tuya lahendus: ZigBee 3.0

Sisend pinge: 100-240V 50 / 60Hz

Maksimaalne koormusvool: 10A, 16A

Rakenduse nimi: Tuya Tark / Arukas Elu

Suurus: 41 * 41 * 20mm

Komplekti Kuulub:

1*lülitage,1*kasutusjuhend

Märkused:

ZigBee Gateway on nõutav

Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon 2 MINI Smart Lüliti Moodul
Sisend AC 100-240V 50/60Hz
Funktsioon 4 Tuya Zigbee MINI Smart Switch
Side meetod Zigbee
Funktsioon 3 raadiovõrgu lüliti
Funktsioon 1 Smart Switch
Võimsus Monitor Jah
Voolutugevus On 16A
Traadita Tüüp Zigbee 3.0
Brändi Nimi Aubess
Sertifitseeritud toode ce, RoHS
Väljund AC 100-240V 50/60Hz
Funktsioon 5 Töö Alexa Google ' i kodu Yandex Alice

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut