Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Arengu Pardal Dual Südamikud Arengu Pardal 2,4 GHz WiFi Dual Südamikud Mikrokontrolleri Ultra-Madal Energiatarve Integreeritud

Laos
€16.96 €6.10

Sku:

n40964

Sildid:

Kui otsite WiFi development board, et saab hakkama keeruline ja mitmekesine ülesandeid, otsida enam kui ESP32. Selle pardal toetab LWIP protokolli, mis võimaldab kiire ja usaldusväärne side seadmete vahel.Samuti on kolm režiimi, nii et saate valida parim lahendus teie vajadustele.Kui ESP32 on skaalautuva erinevaid rakendusi, nagu arukad kodu, kantavad seadmed, tööstusautomaatika, ja rohkem.

Omadused:

Toote nimetus: ESP32 38PIN arengu pardal

Suurus: umbes 44*26mm/1.73*1.02 aastal

Pakkeleht:

1*ESP32 Arengu Pardal

Vaata rohkem toote detailid

1.Topelt Südamikud: Kui esp32 wifi development board funktsioonid dual-core protsessor, mis suudab mitmeid ülesandeid.See saab sisse erinevate traadita protokollid.

2.Kompaktne ESP32 WiFi Development Board: Selle pardal töötab Freertos operatsioonisüsteemi ja toetab LWIP protokolli, see on väike ja see on ideaalne asjade interneti-rakendused.

3.Paindlik asjade interneti Lahendus: Koos STA režiimid integreeritud, see esp32 wifi juhatuse võimaldab teil ehitada ja ühendada erinevate asjade interneti seadmed lihtsus ja mitmekülgsus.

4.Energiatõhusus: madala energiatarbega 40nm protsessi tehnoloogia, selle arengu pardal pakub suurepärast raadio sagedus jõudluse, mis võimaldab tal kohaneda erinevate rakenduste.Lisaks, see on turvaline ja ohutu, mitme kaitse funktsioone ja sertifikaadid.

5.Üldiselt Ühilduv: võid kasutada Nodemcu või MicroPython, et programm see esp32 wifi development board koos Lua ja teised keeled.See muudab teie arendamise lihtsamaks.

Brändi Nimi Rondaful
Tüüp Ekraan
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut