Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Talve Paks magamiskott Baby Jalutuskäru Soe Sleepsack Pushchairs Magamiskott, sest Vastsündinuid Hingav Imiku Vankrid Pad 0

Laos
€20.77 €12.26

Sku:

n4128

Sildid:

Omadused:

OOTDTY

Multifunktsionaalne disain: Üks punkt mitut eesmärki, koosoleku mitmesuguseid vajadusi, see ei ole ainult padi, aga ka baby jalutuskäru magamiskott, ja jalgade kate, pakkudes integreeritud lahendust, lisaks tuule-ja päikese kaitset, see on ka funktsioone, nagu soojust, vihma ja putukate resistentsuse.

Ohutu ja usaldusväärne: Valmistatud ohutute ja keskkonnasõbralike materjalide, pehme ja mugav, veekindel, et ei ole lihtne olla märg, kuigi teise lapse magamiskott, padi võtab vastupidav fikseeritud disain tagab stabiilsuse ja ohutuse baby jalutuskäru.

Eemaldatav disain: kahesuunaline tõmblukk projekteerimine, paeltega, mugav puhastamiseks ja paigaldamine; see jalutuskäru hingav kate on peab olema.

Kasvu tüüp lekkiv suu disain: Kahekordne tõmblukk allosas, lihtne kasutada, kiire paigaldamine ja lahtivõtmine, mis sobib erinevate ilmastiku-ja stseen vajadustele.

Kingitus andes: See universaalne magamiskott, padi saab kasutada nagu kingitus oma sugulased, sõbrad, kolleegid, jne, vajalik tarvik, et pakkuda igakülgset kaitset ja mugavust beebidele.

Tehnilised andmed:

Materjal: Oxford riie+puuvill+polar fliis

Liik: Väike Elevant, Vikerkaart, Väike Hirv, Dinosaurus(valikuline)

Suurus: Umbes. 90x42cm/35.4x16.5inch

Pakett Sisaldab:

1x Baby Jalutuskäru Magamiskott

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Palun võimaldada kerge värvi erinevused on tingitud erinevatest ekraani resolutsioon.

CN Guangdong
Brändi Nimi QILEJVS
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp SOKID
Materjal Oxford Riie Puuvilla

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut