Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Halloween Aed Decor Ettevaatust Märke Kuma Pimedas Halloweeni Dekoratsioonid Halloween Hirmutav Teema Seina Plakat Plakat Tähelepanu

Laos
€7.83 €3.92

Sku:

n41616

Sildid:

Ettevaatust Märke teeb oma Halloween pool paistma!Kinni neid lihtsalt vannitoa ukse luua õudne atmosfäär.Need on sobivad lastele, sest neil on oht, hoiatus muster trükitud nende kohta.Kuma Disain lisab jube puudutage ühegi Halloween kujundusest.Häälestuda õudne sündmus meie ettevaatust märke!

Kirjeldus:

Nimi: Halloween Hoiatus Kleebis

Materjal: PVC

Suurus: umbes 26.6*30cm/10.47*11.8 aastal

Pakkeleht:

1* Halloween Hoiatus Sticke

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutada: lihtsalt kinni seina kleebis vannitoa ukse, lihtsalt õrnalt maha koorida toetus film.Koorid selle maha kahjustamata objekti pind kui te ei vaja seda.

2.Serveeri Pikka Aega on: PVC, turvaline ja veekindel materjal, mida kasutatakse, et muuta need Halloween ettevaatust kleebised.Nad on sitked, et šantažeerima ja on pikk kasulik tööiga.Samuti sobivad need kasutamiseks nii sise-ja välistingimustes ja ohutu lastele.

3.Hõõguv Ehmatus: Need Glow-in-the-Tume kleebised nõuda päeva valguse neeldumise ja sära automaatselt öösel.Nad on ideaalne seina kleebised ja aknad, ja kerge kasutada ja eemaldada kiusame tasuta kaunistamiseks.

4.Kogenud Töö: Oma Halloween pool vajab õudus.Need kleebised funktsioon mustri, mis näeb välja nagu tõeline oht, hoiatus, mis võib hirmutada oma külalisi ja luua pidulik õhkkond.Nad võivad olla lisatud ukse tualett või horror poole.

5.Tulevad Laialdane Kasutamine: Need Halloween seina kleebised saab kasutada Halloween isikutega, teema isikud, role-playing isikutele, jne., mis saab aidata teil luua hirmutav atmosfäär ja jätan teid unustamatud mälestused.

Mudeli Number Halloween Helendav Seina Kleebis
Materjal Raamat
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut