Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

3-In-1 Arvuti Vaakum -, Suruõhu-Duster Puhur, Kaasaskantavate Käeshoitavate Tolmuimeja Laetav Juhtmeta

Laos
€27.73 €21.36

Sku:

n42197

Sildid:

[ELECTRIC AIR DUSTER] Uue põlvkonna elektriline suruõhu duster ümber selle õhu puhuriga otsik ja ajakohastada oma puhub võimu.Lisaks on mini-pintsel, mida saab panna puhub otsik, et aidata teil harja kleepuv tolmu, samal ajal puhub.Pealegi, electric air duster võimaldab seda kasutada puhuda tolmu iga nurga alla ja ei mingit auru spray välja, tema mitte staatiline funktsioon muudab see tore vahend puhta igasuguseid elektroonika.

[ARVUTI & KLAVIATUUR VAAKUM] Klaviatuuri tolmuimeja eriti sobiv puhta arvuti torn, sülearvuti klahvid, klaviatuur pragu ja muu elektroonika.Olemas on ka mini-pintsel, mida saab panna lame otsik, et aidata teil harja ära kangekaelne tolmu, pehme pintsli harjased võib teie arvuti fännid või elektroonika õrnalt, ilma kriimustada või kahjustada samal ajal tolmuimejaga.

[3-IN-1 ELECTRIC AIR DUSTER & TOLMUIMEJA], et Osta üks kokkusurutud electric air duster samaväärse osta suru arvuti air duster, mini tolmuimeja, kliimaseade, ventilaator, loendamatu õhu purgid ja cleaning gel ajal.Enam keskkond reostunud, Teeb kaks puhastamise viise, kuidas koos, mis võib säästa palju raha pikas perspektiivis.

[LAETAV AIR DUSTER] Juhtmeta suruõhu duster mõeldud 6000mAh laetav suure mahutavusega aku, mis võimaldab tal võib olla töötab 30 minutit korraga.Kerge 0.7 lb juhtmeta disainile mahub see electric air duster on lihtsalt üks käsi ja mugav kanda kuhu minna.

Värv: Must

Materjal: ABS

Suurus: 20x15cm

Pakendi Sisu:

1 * Tolmuimeja

1 komplekt * Tarvikud

1 * USB kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Märg ja Kuiv
Brändi Nimi Sokany
Pinge (V) 24V
Võimsus (W) 500W

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut