Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tennise Racquet Üksuse Valvur Sulgpall Maila Kaitsva Traat Varruka Kulumiskindel Kaitsva Aksessuaar Sulgpall Lovers

Laos
€1.46 €1.02

Sku:

n4230

Sildid:

Reket Üksuse Valvur on praktiline aksessuaar sulgpall lovers.See võib kaitsta raami ja stringid oma reket kahjustuste ja kulumise eest.See on kasutaja-sõbralik disain, mida on lihtne paigaldada ja eemaldada.See on valmistatud kulumiskindel materjal, mis talub mõju ja hõõrdumist.Reket Üksuse Valvur on must-olla sulgpalli harrastajatele, kes soovivad laiendada elu oma reketid.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Reket Pea Protector

Värv: taevas sinine, hall, must, roosa

Suurus: umbes 20.5 cm/8.07 aastal

Kaal: umbes 50g

Pakkeleht:

2tk*Reket Pea Protector

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Reket Pea Kaitsja: Pikendada eluiga oma reket selle kaitsja.See ümbritseb raam ja stringid, vähendades hõõrdumist ja suurendades oma jõudlust.

2.Parandada Oma Reket ON Eluiga: See reket pea protector on meisterdatud silikoonist materjal, mis on kerge kanda-vastupidav ja keskkonnasõbralik.Ta saab kaitsta oma reket pea kriimustuste ja mõju, pikendab oma vastupidavuse ja kvaliteedi.

3.Pakuvad Täiendavat Kaitset: Valmistatud löögikindel materjal, see reket pea kaitsja võib anda täiendava kaitse oma reket ja vähendada vibratsiooni.See on praktiline ja lihtne paigaldada.

4.Parandab Oma Mängu: reket pea protector on lihtne paigaldada ja selle mugav, kasutajasõbralik disain.Sa pead lihtsalt murrab ta ümber oma reket pea ja turvaline see liim.Erilisi tööriistu on vaja.

5.Lai Valik Kasutusalad: See reket pea protector on vajalik tarvik kõigile, kes armastab sulgpall.See aitab teil hoida oma reket hea riik ja aitab vältida kulumist.See on sobilik algajatele ja erialainimestele.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut