Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

DWQZ CWY-D0 WT-EI TR2001 Eddy Current Nihke Anduri Teljesuunaline Nihe Saatja

Laos
€614.60 €307.30

Sku:

n432493

Sildid:

Eddy current andurid saab laialdaselt kasutada on-line jälgimine ja rikete diagnoosimine teljesuunaline nihe -, radiaal-vibratsioon, erineva paisumise, ekstsentrilisus, faas diskrimineerijaks, pendel ja võlli kiirus suur pöörlev masin.Nagu auruturbiinid, vesi, turbiinide, kompressorite, suur jahutus pumbad, põhjustatud eelnõu fännid, käigukastid, kivisüsi veskid, puhurid, veepumbad, tuulikute ja muude suurte masinate samal ajal on seda laialdaselt kasutatud materjalide identifitseerimiseks, pinna kareduse mõõtmine, metall plaadi paksuse mõõtmine, materjalide deformatsioonidest mõõtmine ja muudes valdkondades.Iseloomulik 1. Kõrge tundlikkus 2. Kõrge resolutsiooniga 3. Lai mõõtepiirkond 4. Lai dünaamiline vastus 5. Kaug-käigukast 6. See on tugev kohanemisvõime ja saab tööd õli -, vee -, kõrge vererõhk ja tugevad häired keskkond. 7. Mitte-kontakt mõõtmise ja jälgimise nihe, vibratsioon, kiirus, suurus, paksus, nr mehaanilise jõu mõõtmine

Lugupeetud kliendid, enamik meie tooteid vaid anda selgitusi või teavet, ilma tehnilise nõustamise toetus.Kui on probleem tootega, siis palun võtke ühendust meie poes aega.Meie pood on võtta parim plaan, et probleem lahendada sinu jaoks.Palun ärge andke meie poest halb arvustused juures on.Palun mõista.Aitäh.

Kui sa leiad, et hind mitterahuldav, palun konsulteerige meiega.Suurtes kogustes ja väga hea hinna korral võtke ühendust ja tellida.Me püüame oma parima, et anda teile rahuldava hinna.Palun kliki "kinnita saamist" järjekorras pärast kaup.Aitäh.

Kui te arvate, et meie teenus on kuni standard,palun toetada ja jälgida meie poest.Tänan teid väga.

Täita teave: Palun täitke õige aadressi teabe, muidu on suur tõenäosus, et sa ei saa pakett.Juhime tähelepanu, et.Aitäh.

Tundlikkus .
Anduri Tüüp Fotoelektrilise
Mõõtepiirkond .
Päritolu Mandri-Hiina
Korratavus .
Lineaarne .
OEM NR. .
Hüstereesi .
Resolutsioon .

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut