Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

45X Roostevabast Terasest Kokteil Korjab Martini Korjab Komplekt

Laos
€16.52 €12.06

Sku:

n43789

Sildid:

Suur oliivid, tsitruselised, kirsid, puu-kaunistage oma kokteile.

Need kokteili kirkad on stiilis mängu, mida sa leiad, et mõned maailma parimad kokteili baarid ja top baaridaam võistlustel.

Valmistatud professionaalne toidu-grade Roostevabast Teras 304 ja nõudepesumasin ohutu kodu või commercial nõudepesumasinad, need kirkad on loodud selleks, et kesta kogu elu.

Ära viska ära hambaork või plastikust korja iga kokteil teete - taaskasutamine nende asemel.Splinter-tasuta ja mõeldud viimase, sa ei pea kunagi osta kokteili korjab jälle.

Nad on suurepärane oliivid, kirsid, tsitrus-või puu-garnishes oma kokteile, ja nad teevad väga hea hors d suupisted korjab samuti.Ideaalne oma järgmise kokteili poole.

Värv: Hõbedane

Suurus: 11cm

Materjal: Roostevaba teras

Professionaalne Hinne Kõik-Roostevabast Terasest Kokteil Valida Komplekt

Loodud karjääri baaridaam jaoks baarmenid ja tõsine kokteili nautimiseks.Need kokteili kirkad on ideaalne kasutamiseks taga käsitöö kokteili baarid, elite bartending võistlustel ja kodus baarides üle maailma.

Miks Kasutada Kokteil Korjab?

Kokteil Kirkad on nii ilus ja kasulik - nad pakkuda täiuslik esitlus oma Oliivi-või Brandied Kirsid, nagu ka tuhanded teised loominguline kokteil garnishes.Kasutage neid korjab, et:

Oda Melon peal oma Melon Ball Kokteil

Peatada värsked jõhvikad oma Cosmopolitan või vaarikad oma Lemon Drop

Võimalused on lõputud!

Korduvkasutatav, Hea Keskkond ja Nõudepesumasin Ohutu

Erinevalt bambusest või plastikust kokteil kirkad, need roostevabast terasest korjab kestab terve elu, ja ei saa kaasa prügilasse.

Valmistatud vastupidavast SS304 toidu-grade roostevabast terasest, need ei roosteta, painutada või murda.Nad on ohutu, äri-või kodus nõudepesumasinate jaoks. (Olge ettevaatlik, et veenduda, et nad ei saa läbi kukkuda hammas!)

Pakendi Sisu:

15 x Palli peaga kirkad

15 x ringi pea kirkad

15 x silindripea kirkad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut