Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Led Põhjapõdra Sarved Peapael Gnome Headpiece Hirv Kostüüm Peakatet Puhkus Jõulupuu Juuksed Hoop Ja Gnome Headpiece Hirv

Laos
€6.83 €3.42

Sku:

n4384

Sildid:

Valmistatud pehmest ja hubane materjal, mis kohandub erinevate pea kujundeid & soeng.Ideaalne isikutele, etendused, pere kogunemised, & muudel puhkudel.Samuti muudab kena kingitus sünnipäevad, Jõulud ja Uus Aasta.

Omadused:

Materjal: Puu haru

Mõõdud: 30*25m/11.81*9.84 cm

Nimekiri:

1 x led põhjapõdra sarved peapael

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav ja õdus: Wrap oma pea pehme ja hubane soojus meie led põhjapõdra sarved peapael.Kasutada kvaliteetseid PP ja kevadel tagab ohutu ja usaldusväärne kvaliteet, samal ajal kui meie värvi pidav ja vastupidav disain tähendab, et see on lihtne, et hoida otsivad oma parima.

2.Värvikas ja pidulik: See peapael on saadaval 5 värvi valida, siis saate sobib see komplekt ja meeleolu.See pakub palju Jõulud elemendid, näiteks põhjapõdra sarved, holly lehed, ja kellad, levitada jõulumeeleolu.

3.Non-slip sobivus: led-põhjapõdra sarved peapaela on võimalik kohandada eri pea kuju ja soeng, ja ei anna sulle ebamugavust.Kui elasticized peapael on sõbralik peas ja ei libise.

4.Lai rakendus: Tuleb rääkida linna ja tähelepanu keskpunktis koos LED-põhjapõdra sarved peapael!Ideaalne isikutele, etendused, pere kogunemised, ja muudel puhkudel.Unikaalne disain ja eredad tuled teeb sind elu poole, et tagatud!

5.Kena kingitus: See LED põhjapõdra sarved peapael on suurepärane lisaks mis tahes pidu, mis levib rõõmu ja naeru aastaringselt.Suurepärane kingitus sünnipäevad, Jõulud, uusaasta, või mis tahes muu sündmus, see on kindel, et valguseks ja muudavad mälestused, mis kestab terve elu.

Elektrooniline no
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut