Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Suusa Kindad Meeste Veekindel Ultralight Lumelaua Kindad Talvel Peab Olema Jalgrattaga Aksessuaar Mägironimine Backpacking Rattasõit

Laos
€11.78 €6.48

Sku:

n4519

Sildid:

Soojas ja mugav, et sellel talvel on meie Lumi Kindad!Meie arenenud õmblemine tehnoloogia tagab vastupidavuse ja paindlikkuse, ideaalne telkimine.Hoia oma kindad kuiv ja värske, ja annab neile, kui täiuslik Uue Aasta kingitus!

Kirjeldus:

Mõõdud; vt suurustabelit

Kaal; umbes 60g

materjal-plüüš

Pakkeleht:

1pair * Mootorratta Kindad Meestele

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Soe Plush Material: veenduge, et teie käed ei tunne külma selle talve meie talvine jalgrattasõit kindad, mis on valmistatud naha-sõbralik, pehme ja mugav paks Plush material.Soojas ja hubases kogu oma jalgrattaga sõit.

2.Hoida Kindad Kuiv ja Refresh: Kilp oma käed vihm ja lumi koos veekindel kangas, mis blokeerib tõhusalt veega.Kindad ka funktsioon hingav disain hoida külma õhku välja, tagades sooja ja kuiva kätte talvel jalgrattaga.

3.Vastupidav ja Ilus Kindad: Need talvine jalgrattasõit kindad ei ole lihtne pill, kasutades õmblemine tehnoloogia, mis ühendab vastupidavuse ja ilu.Neil on peen töö ja on vastupidav pikaajaliseks kasutamiseks.

4.Naljakad Kingitused: Ära lase külma ilmaga rikkuda oma harrasteita.Meie talvine jalgrattasõit kindad on loodud, et hoida oma käsi soe ja mugav koos oma hea isolatsioon ja hubane vooder.Mitte-libisemine , annavad nad parema kontrolli ja mugavuse.

5.Laialdaselt Kohaldatav: Need talvine jalgrattasõit kindad sobivad laias valikus väljas seiklusi, näiteks suusatamine, rattasõit, mägironimine, backpacking, ratsutamine, matkamine, telkimine ja kalapüük.Nad on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, mis tagavad suurepärase isolatsiooni ja mugavus külma ilmaga.

Materjal velvet
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut