Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto OBD-16PIN Adapter turvaukse Ümbersõit OBD2 Kaabel Sobib 2018-2020 Dodge RAM Cummins HD Benz

Laos
€12.46 €9.97

Sku:

n45712

Sildid:

Märkus:

See osa on vaid link adapter, ei diagnostika seade!

Funktsioon:

1. Ühilduvus: ümbersõit kaabel on asendaja Dodge 1500 2500 2018-2020, asendaja Cummins, mis on valmistatud vastavalt prototüübile mudel.

2. Funktsioon: kaabli saab ühendada peaaegu kõik moodulid sõidukis, välja arvatud stereo, pärast ühenduse, kui see on mugavaim lugeda sõiduki andmed, selge sõiduki rikke kood, jne

3. Stabiilne Ühendus: adapteri ühendus on stabiilne ja usaldusväärne, ja arenenud tootmise protsess annab teile parema reageerimisvõime, professionaalne jõudlus ja pikk kasutusiga.

4. Plug and Play: Üks ots on ühendatud auto, arvuti, teine ots on ühendatud diagnostika seadmed, ja teie testimise seadmed, mis on kiiresti lõpule tõrkeotsing.

5. Adapter Tool: ümbersõit pistik on vaid link adapter, ei diagnostika seade, hea tugevusega ja kõvadusega, et anda teile suurepärase vastupidavuse.

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: Bypass Kaabel

Materjal: ABS

Kirjeldus: kaabel võib olla ühendatud peaaegu kõik moodulid sõidukis, välja arvatud stereo.Pärast ühenduse, kui see on mugavaim lugeda oma sõiduki andmed, õigeaegselt teostada sõiduki hooldus, selge sõiduki veakoodid jne

Rakendatav Mudelitel:

Asendaja Dodge 1500 2500 2018-2020

Asendaja Cummins

Pakett Nimekiri:

1 x Ümbersõit Kaabel

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut