Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kapp Käepide Kiire ja Ohutu Paigaldada Ukse Käepide kauakestev Vaeva Vabastab Kohta Riidekapp Käepide Garderoob, Köök

Laos
€1.07 €0.70

Sku:

n4584

Sildid:

Omadused:

OOTDTY

Drill-vabastab kujundused: Meie ukse käepidemed on varustatud tugeva, non-marking kahepoolne teip, nii et sa ei pea muretsema aukude puurimiseks kahju oma mööbel.Self-adhesive käepide on super tugev tõmmates jõuga, saab talub survet sageli avamise ja sulgemise, ja mitte lihtne kukkuda.

Lihtne paigaldada ja asendada: Kui installida, lihtsalt peels maha kaitsekile alates isekleepuvad tagasi ja see mööbel.Soovitatav 24 tundi enne kasutamist.Kui soovid selle asendada hakkama, lihtsalt soojuse seda föön paar minutit ja see lahustub kiiresti ja ilma jättes märgid.

Kvaliteetne materjal: Meie kapi käepidemed on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjal, mis on korrosioonikindel ja vastupidav.See käepide kaetud pind tagab sujuva touchs, tekstuuri ja lihtne puhastada.Läbimõeldud ümardatud nurgad on ergonoomiliselt kujundatud, nii et saate kergesti liigutada, uksed ja aknad ja tõhusalt kaitsta oma lapsi collisionsand vigastusi.

Lai rakendus: jäikusega self-adhesive käepide on seotud puhtust kontakt-pind.Töötab peaaegu igas korter ja puhas pind nagu klaas -, plaat, teras, plast, metall, kartong jne.Kasutada saab erinevat tüüpi kapid, riidekapid, kummutid, aknad, rõdud, uksed, lükanduksed, raamaturiiulid, öökapid, jne.

Kõrge hind etendused esimene valik: Meie kapis käepide on raha ja aja säästmise võimalus, mis võimaldab teil installida oma kapp, lükanduks, klaasist aken või sahtli käepide või asendada defektsed käsitseb ohutult, kiiresti, lihtsalt ja efektiivselt.Tuua rohkem mugavust, et oma elu.

Tehnilised andmed:

Materjal: PP

Suurus: u. 10.9x3.3cm/4.3x1.3inch

Pakett Sisaldab:

2xCabinet Käepide

Märkus:

Palun lubage 1, 3cm vea tõttu manual mõõtmise, palun veenduge, et te ei meeles, enne kui pakkumise,

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Brändi Nimi ANENG
Materjal Keraamika
Päritolu Mandri-Hiina
DIY Tarvikud Puidutöötlemine

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut