Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Laboratoorsed Seadmed Kõrge Kvaliteediga Vesiniku ja Hapniku Eraldamine Vee Electrolyzer Dual Outlet populaarteaduslikke Seadmed

Laos
€111.85 €90.59

Sku:

n46769

Sildid:

Laboratoorsed Seadmed Kõrge Kvaliteediga Vesiniku ja Hapniku Eraldamine Vee Electrolyzer Dual Outlet populaarteaduslikke Seadmed

Toote Nimetus Vee Electrolyzer

Tööpinge: adaptiivne adapter muundab 110V või 220V vooluvõrku, et tööpinge 12V.Kliendid saavad kasutada ka AAA akusid, kuid suurus akut on vaja kaaluda.

Gaasi põlvkonna määr Vesiniku 67, 100 ml/min, Hapniku 34 50 ml/min

Võimsus 400 w

Pakendi kaal 6kg

Toote suurus 29*11*38

1. Lisada terve pudel naatriumhüdroksiidi 2L vett ja lahustada see.Kuna soojus on tekkinud, kui lahustamine, oodake, kuni vedelik jahtuda enne jätkamist.

2. Eemaldage kummist torud vasakul ja paremal pool elektrolüütiline tank, kasutada süstlaga võtta naatriumhüdroksiidi lahust ja seejärel süstida naatriumhüdroksiidi lahus elektrolüütiline tank.Kõrgus vedelik peab olema peal roostevabast terasest toru.Lisada kraaniveega kaks tühja akrüül torud keskele 2/3 kõrgusele.

3. Sisestage toitejuhe juhe ühendage T60 pesa otsas, toitejuhe XT60 pistiku kohta elektrolüütiline tank, ja sisestage toitejuhe pesa ja luua gaasi.

Seadme saab toota vesinikku ja hapnikku on kaks elektroodi.Kuna pulber ei ole lihtsalt veab kullerpostiteenuse klient peab koostama naatriumhüdroksiid pulber katalüsaatorina

Elektrolüüsi vesi võib tekitada vesiniku ja hapniku gaas.Suhe vesiniku ja hapniku on 2:1. See ei ole uus mõiste, kuid see nõuab suurt materjalid ja tehnoloogia.Positiivne elektrood, mis toodab hapnikku ja negatiivne elektrood, mis toodab vesinikku.Protsessi toota gaasi-positiivne ja negatiivne elektrood on toota elektronide ülekanne.Kui aktiivne metall on kasutatud, nad roostetama või lahustub kiiresti.Üks või kaks kasutab, ei pruugi olla piisavalt.Muidugi, on ka väga vastupidavast materjalist, näiteks plaatina, kuid need on väga kallid ja ei sobi ka suurte kasutada.

Meil on ka panna riiulid vesiniku-hapniku segatüüpi vee elektrolüüs masin enne.Ta kasutab eriline sulam, et tagada elektroodi plaat ei põhjusta ilmne korrosiooni eest 5-8 aastat.Siiski, väga suur probleem on, et vesiniku ja hapniku ei saa eraldada ja tühi.See on segu vesinik ja hapnik.Ilma erikohtlemise ja disain, vesinik ja hapnik gaas võib kergesti põletada või põhjustada õnnetusi.Vastuseks ettepanekutele ja tehnoloogia entusiastid, me kavandatud käesoleva vesiniku ja hapniku eraldamine tüüp vee elektrolüüs masin, mis mõistab sõltumatu kogumine, vesiniku ja hapniku, oluliselt parandab ohutust ja suurendab praktilisus.Ostjad, kes on vaja kasutada hapniku või vesiniku sõltumatult lõpuks on üks.Odavat gaasi tootmise seade.

Toote Nimetus Vee Electrolyzer
Päritolu Mandri-Hiina
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Võimsus 400 w
Mudeli Number Vee Electrolyzer
Gaasi teke määr Vesiniku 67, 100 ml/min, Hapniku 34 50 ml/min
suurus Water Electrolyzer
Väljundi Tüüp 400 w

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut