Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Liimi Kork Juhatuse Kork Juhatuse Puidust Seina 12Inx12in -1/4In Paks Square teadetetahvlid 50 TK Suruge Sõrmed

Laos
€59.52 €36.31

Sku:

n47044

Sildid:

Vastupidav Materjal: Meie kork plaadid on valmistatud suure tihedusega kork, mis on keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik.Pehme laud on tugev ja vastupidav, mitte lihtsalt deformeerunud ja talub sagedast kasutamist pikka aega.

Multifunktsionaalne kork bulletin board: Meie 12x12 tolli kork juhatus on paksus 1/4 tolli, mis võib korraldada oma ruumi korralikult.Korgi juhatus on ise remont pind, mis võimaldab lihtne lisamine ja eemaldamine märgib, jätmata inetu augud.Seda saab tagada, et kork juhatuse jääb korralik aja jooksul.

Lihtne paigaldada: Meie kork plaadid tulevad koos täieliku tagasi liim ja 50 sõrmed, mis muudab paigaldamise lihtsaks.Lihtsalt ühendage plaadid iga sileda pinna lihtne setup. (Veenduge, et puhastada seinad enne kasutamist.) Pakume juhiseid ja samm-sammult skeeme viide.

Unikaalne disain: Sa võid luua oma enda kohandatud kuju vastavalt oma eelistustele, mistõttu neid on huvitav viis kaunistada seinad, kuva pilte, kirjutada sõnumeid, ja rohkem.Sa saad isegi kasutada neid teha omatehtud rannasõidulaevade, custom teadetetahvlid, mini seinad, dart backboards, ümar kork lauad, jämedakoeline linane nailboards, ruut kork plaadid, kork ribadeks, ja rohkem.

Täiuslik suurus: Iga pakett sisaldab 9 paketid 12 inchx 12inch korgi vahele.Meie corkboard on väga sobiv väikeste ruumide ja saab kergesti lisada organisatsioon ruumi ei võta liiga palju ruumi.

Värv: Puit Värv

Materjal: puit

Pakendi Sisu:

9 x kork juhatus

50 x sõrmed

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut