Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Perpetual Calendar Puidust Vintage Puidust Plokk Kalender Home Office Desk Tarvikud Nädal, Kuu, Kuupäeva Näidik

Laos
€26.11 €15.93

Sku:

n48439

Sildid:

Perpetual Calendar Puidust Vintage Puidust Plokk Kalender Home Office Desk Tarvikud Nädal, Kuu, Kuupäeva näidik Premium Kvaliteet: Valmistatud puidust käsitsi maalimine, ei fade jooksul mitu aasta.See ei võta liiga palju ruumi töölaual või riiulil.

VINTAGE PUIDUST PLOKK KALENDER: kvaliteetne puidust kalender, kuu-ja kuupäeva näidik.4 number lauad, 3 kuu lauad ja 2 nädala lauad.

LAIALDASELT KASUTAMIST:See vintage puidust kalender ei ole ainult praktiline pakkumise office ' i,vaid ka täiuslik retro ja klassikaline kaunistamiseks oma laua taga ja kodus.Ideaalne suurus kodus ja kontoris laua taga.

KORDUVKASUTATAVAD - Ilma aastat trükitud, see igavene kalender saab nagu klassikaline kingitus, mis on korduvkasutatavad jaoks on aasta-aastalt, kasutada väga pikka aega kestev.Lõputu kalender, sul ei ole kunagi vaja osta teise.Kergesti reguleeritav kuupäev kaudu flip üle juhatuse ees.Käsitsi muuta kuupäeva, suurendada oma elu lõbus.

Lihtne Kasutada: See on lihtne kasutada ja muuta.Lihtsalt pööra plokkide ja kuud, kui teil on vaja, ei ole vaja mingit aku.Sa ei oleks kunagi vaja asendada oma kalendrisse uuesti.

suurus:15 x 13 x 6,5 cm

Materjal: Puit

värv: Puit värv

Pakendi Sisu:

4 x arv pardal

3 x kuu juhatus

2 x nädalas juhatus

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut