Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mootorratta Bell Eestkostja Biker Ratsutamine Bell Kaasaskantav Mootorratta Tarvikud Biker Ratturid Mootorratas Jalgratas Valentine Kingitus

Laos
€10.24 €5.12

Sku:

n4894

Sildid:

Eestkostja Bell: ilus ja sisukas kingitus oma lähedastele.See kell on valmistatud roostevabast terasest materjali, mis muudab vastupidav ja karge.Saab riputada see kuhu soovite, nagu uks, auto või jalgrattaga.Seda on ka lihtne säilitada, kui seda ei kasutata.Eestkostja Bell toob sulle õnne ning kaitset iganes sa minna.

Kirjeldus:

Stiil: bell

Kingituste andmine objekt: mees (naine) sõbrad

Stiil: Punk, Hip-Hop, Fashion, , Lihtne, Jalgrattasõit

Kohaldatava kingituste andmine juhtudel: reisida, suveniire, sünnipäev kingitused

Pakkeleht:

Mootorratta bell*1

või

võtmehoidja *1

Vaata rohkem toote detailid

1.Leidis Õnne: See Eestkostja Bell on rohkem kui lihtsalt kingitus.See on sümbol, kaitse ja õnne teie riders.By paneb ta oma jalgratta või mootorratta, neid saab vältida halba õnne ja sõita usaldust.

2.Karge Uksekell Heli: Nagu te sõita oma jalgratta, mootorratta või elektriauto, see eestkostja bell on kaasas te oma karge ja valju heli.See aitab meenutada teile teie eesmärk ja sõita, ja hoiatada teisi oma kohalolekuga.

3.Kergesti Teha: guardian bell on ava kuju disain, mis võimaldab teil konksu ta kuni oma jalgratta, mootorratta või elektriauto kergust.See on ühtlasi võtmehoidja, mis võimaldab teil salvestada oma tasku või kotti.See rõõmustab sind oma valju ja selge heli oma seljas.

4.Laialdaselt Rakendada: Kas oma lähedastega sõita jalgrataste, mootorrataste ja elektriautod, see eestkostja bell on suurepärane kingitus, et näidata oma hoolt ja kaitset.Sobib vanemad, abikaasa, õed-vennad ja rohkem.

5.Pikk Teenindavad Elu: Guardian Bell on ruumiline 3D muster, mis jääb elujõuliseks ja terveks.Sest see on valmistatud roostevabast terasest materjal, seda võib käsitleda pikaajalise ratsutamine ja karmid ilmastikutingimused.

Peamine Materjal PUUVILL
Toote Kaal 50g
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut