Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Öö Ladustamise Multi Korraldaja Riiul StorageWave Disain Omanik Garderoob Mantel Korraldaja narivoodi Voodi Dorm kodu hoidmine

Laos
€15.08 €7.54

Sku:

n4965

Sildid:

Öö Ladustamise Multi Korraldaja Riiul StorageWave Disain Omanik Garderoob Mantel Korraldaja Narivoodi Voodi Dorm Kodu Hoidmine Dropshipping/Hulgimüük

Müüa Punktid:

1.Ruumi Kokkuhoiu: Muuta oma ühiselamu meie voodi kõrval märkmik, kus on riided, konks, mis salvestab ühiselamu jama.Hang kotid, riided ja hoida kõike kättesaadav öö laius kuni 2.7 cm, ilma et see mõjutaks teie kõndimine ruumi.

2.Unikaalne Disain: Kõrvaldada toas segaks meie voodi kõrval Märkmik.Naudi piisavalt ruumi iga riietus punkt, muretsemata hunnikud.Valitsema disain lisab puudutus stiili, samal ajal kui konksud mõlemalt hoida kotid ja aksessuaarid organiseeritud ja korras.

3.Vastupidav ja Rooste-Vastupidavad: oma tugevat koormust kandev võime, see öö abimees on valmistatud kõrge-temperatuur värvi rauast materjali, tagades ideaalne jõudu ja rooste-vastupidavad.Raske riided viibimise kohas, ei karda kukkumist.

4.Lihtne Paigaldamine: Hoidke oma öö-must-rikaste käeulatuses meie abimees.Tema lihtne-to-install disain ripub pingevabalt on voodi või kapi uksed, jätmata ühtegi auku või kaubamärgid.Praktiline ja mugav, see on must-have.

5.Lihtne ja Stiilne Välimus: Meie voodi kõrval märkmik on ideaalne lahendus teie lohakas öökapp.Klanitud ja kaasaegne disain, see sujuvalt sulandub mis tahes olukorras.Saadaval mitmes värvitoonis, seda saab vastavad teie isiklik maitse ja parandada decor oma magamistuba.

Kirjeldus:

See öö ladustamise korraldaja on ideaalne voodit laiusega kuni 2.7 cm.See hoiab riided korralik koos oma tugevat kandevõime ja kaob vajadus auk mulgustus.Plus, oma elegantse disaini ühendab sujuvalt mis tahes magamistuba decor.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Ühiselamus Voodi Korraldaja

2. Materjal: metall, raud kunst

3. Toote mõõdud: (ligik.)Moodustab 40,5*10.5 cm/15.94*4.13 tolli

4. Kaal: 140g

5. On olemas: Kohaldatavat 2.7 cm laius voodi serva klambripealisega

Pakkeleht:

1* Voodi Dorm Korraldaja

Teade:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut