Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mööbel Levelers 4tk Vastupidav Reguleeritav Tasandamine Jalad Tabel Lag Tõstja Korduvkasutatavad Tabel Jalg Levelers Kaasaskantav Mööbel Levelers

Laos
€20.72

Sku:

n5072

Sildid:

Uuendada oma kodudes, kus meie Mööbel Leveler Jalad, mille eesmärk on tulla toime suurte kandevõime!Vastupidav nailon baasi kaitseb plaadid täiustatud vaadata.Lihtne paigaldada ja ehitatud nii, et viimane!

Tehnilised andmed:

Nimi: Mööbel Leveler Jalad

Materjal: Süsinikusisaldusega Teras ja PP

Värv: Must

Suurus:

Base Läbimõõt: umbes 35mm/1.4

Aluse Kõrgus: umbes 12mm/0,5 in

Kruvi Pikkus: umbes 38mm/1.5

T-seibi Läbimõõt: umbes 24mm/0.9

T-mutter Kõrgus: umbes 10mm/0.4 aastal

Tundsin Pad Paksus: umbes 3,4 mm/0.1 aastal

Pakkeleht:

4* Mööbel Leveler Jalad

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitmesugused Rakendused: Suured koolid, kohvikud ja restoranid võivad kergesti tasemel oma mööblit nende raskeveokite mööbel leveler jalad, mis pakuvad laia rakenduste kodudes ja töökohtades, tagades ideaalse sobivuse kõrgus isegi eraldi jaos.

2.Tugev kandeosad: Omandada võrratu toetada meie kvaliteetne mööbel leveler jalad, sealhulgas keermestatud lisab ja T-pähklid, hooplemine suur kandevõime üle 330 naela iga, lõpeb tähelepanuväärne 1320-nael maksimaalne toetus - kõik tänu meie usinalt valisin terasest materjale.

3.Kehtivad Kõik Põrandad: Hooplemine tugev nailon baasi, need universaalne mööbel leveler jalad kaitsta iga tüüpi põrandakate - sealhulgas vaip, kivimaja, ja lehtpuu - inetu kriimustuste ja tõhusalt vähendada karm müra, võimaldades sujuvat ja müratud mööbel liikumise kohta kõik pinnad.

4.Mitmekülgne Eesmärkidel: Maksimeerida oma mööbel stabiilsuse ja multifunktsionaalsuse neid mööbel leveler jalad, adeptly reguleerimine ebaühtlast plaadid või vaibad, kaitsta põrandate kahjustuste eest ja hoida ära otsene mööbel jalg-maa kontakt, kõik andes tugeva aluse kohta mitmekesine pinnad.

5.Stress-free Paigaldus: Mugavalt seadistada selliselt, et need mööbel leveler jalad – just puuri 1/2" auk, sisestage antud kontramutter, ja seejärel muuta kõrgus keerates 3/8"-16 niidid.See tagab täiusliku stabiilsuse ja ühtlasi võimaldab lihtne kõrguse korrigeerimine vajalik.

DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Mudeli Number Reguleeritavad Jalad Tasandamine
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut