Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Ultraheli Orav Repeller Ultraheli Pistik Repeller Jaoks Hiired Elektroonilise Hiire Kontrolli Seadmed Orav Repeller Aastal

Laos
€24.66 €12.33

Sku:

n51575

Sildid:

Otsin olemas lihtne ja efektiivne lahendus, et hoida näriliste ära?Meie Hiirt, Repeller on sinu jaoks täiuslik!Koos 360 kraadi täieliku katvuse ja nr professionaalset paigaldust vaja, see on lihtne üles seada mis tahes ruumi, sealhulgas keldrid.Närilised on ärritunud kõrge sagedusega heli poolt tekitatava repeller, ja auto mootor lakkab töötamast, kui sisse lülitatud.Usalda meid hoida oma kodu fly-free-ilma probleemideta!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Ultraheli Orav Repeller

Toote suurus: umbes 9.7x3.8cm/3.82x1.5 tolli

Toote kaal: about100g

Materjal: ABS

Tööpinge: 12-24V

Võimsus: 12W

Ulatus kasutamine: umbes 80 ruutmeetrit

Pakkeleht:

1 x Ultraheli Orav Repeller

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne kasutada: Ei patareid vaja, lihtsalt ühendage see seade ja see on valmis töötama; nr professionaalset paigaldust vaja, lihtne kasutada ja efektiivne.

2.Intuitiivne Ennetamine: Kui te lülitate oma auto maha, ultraheli repeller on automaatne sensori tehnoloogia ja smart-kommutaatorid aktiveerimiseks ja hoiab närilised eemale kõrge sagedusega helilainete.See lülitub automaatselt välja, kui auto käivitub, tõhusalt kaitsta oma auto kahjustuste eest ja hoida seda puhta ja ohutu.

3.360 Määral Kaitse: Hoiab närilised on lahe see ultraheli hiirt, repeller, mis pakub 360 kraadi leviala kuni 861 sq.ft.Täiustatud kõrge sagedusega tehnoloogia tõhusalt tõrjub rottide, oravate, nahkhiirte ja teiste lennata suletud ruumides.Ideaalne kodu, businesss, ja laod-otsib ideaalne lennata kontrolli.

4.Laialdaselt Kohaldatav: Kaitsta oma garaaž, RV, pööning, kelder või panipaik kergust, kasutades meie ultraheli hiirt, repeller.Hõlmab laia teemaderingi tagada terviklik lennata kaitse.

5.Paremaid Tulemusi Jätkuv Kasutamine: selle ultraheli hiirt, repeller, hüvasti näriliste levikust, kui nad kaovad jäljetult.Seade koheselt algatab tagasilükkamise reaktsiooni ja annab paremaid tulemusi pikaajalisel kasutamisel kuni mitu kuud.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut