Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Majapidamis-Kaasaskantav Mutrivõti Tööriistakast Fikseeritud Ava Ladustamise Disain Remont Tööriistakast Multifunktsionaalne Kodumasinate Tarvikud

Laos
€5.42 €4.22

Sku:

n5274

Sildid:

Kirjeldus:

Omadused:

Eraldatud Ruumi: Valik vajalikud tööriistad on üks vahend rinnus, vastupidav plastist sisemise vormitud kupeed hoida iga komponendi kaitstud ning kergelt juurdepääsetav.

Multi-Function: See on ideaalne meistrimees, ehitajaid, mehaanika -, töö-poed jne.See tööriist komplektis on ka hea kingitus valik pereliige, sõbrad, partnerid jne.

Premium Kvaliteet: Carbon terasest täppis-kaks eesmärki-mutrivõti, peegel poleeritud, suur kõvadus, kõrge pöördemoment, ei ole lihtne rooste, vastupidav, korrosioonikindel.

Suurepärane Kingitus Valik: See tool kit on lihtne teha ja stock.See on hea kingitus valik meeste ja naiste jaoks.Ka selle tööriista komplekt on ideaalne isadepäev, ja on suurepärane võimalus nagu kingitus, Isa, Poiss & Vennad, kui Jõulud.

Intiimne Teenus: Me oleme pühendunud, et teha klientidele saada tooteid, et nad on rahul.Kui on midagi, rahul, palun võtke meiega ühendust.

Tehnilised andmed:

Karbi Suurus: 12*24cm

Materjal: Süsinikusisaldusega Teras

Märkus:

Kuna ekraani valgustus mõju, tegelik värv võib toode olla veidi erinev.

Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage suurus veaga 1-2cm.

Pakett Sisaldab:

40*Hooldus Vahend

Brändi Nimi ACCHAMP
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut