Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Naiste Kõrge Vöökoht Body Shape Anti Tselluliidi Compression Säärised Salenemisele Jalad Kõhu Kontrolli Aluspüksid Reie Skulptuuri Shapewear

Laos
€21.89 €1.92

Sku:

n5517

Sildid:

Funktsioon

Värv: Must

Materjal: Nylon90%, Spandex10%

Suurus: S/M, L/XL, 2XL/3XL

❤ DISAIN -- täispikk, kõrge-waisted arenenud kudumise disain toetada ja tervendav pagasiruumi, alaselja, põlved ja jalad.

❤ Kõrghoone -- Meie säärised on valmistatud puuvilla-segu kangast puudutus spandex lihtne, mugav kanda.Lõigatud kõrghoone siluett koos slim fit ja viimistletud täielikult elastne lai värvel, kõht kontrolli lai värvel kontuurid oma kõverad ja muudab oma kuju.

❤ PEHME MITTE NÄHA-LÄBI KANGAST -- Sa armastad oma säärised kui paned neid ja kogemusi täiuslik kombinatsioon pehmust ja stretchiness.Need on valmistatud pehmest ja mitte näha-läbi kangast, et hoida sind eemal ebamugav hetk ja annab teile vabaduse liikuda ükskõik, mida sa teed.Need super pehmed säärised on õrnalt paitama oma alumine pool nagu teine nahk, mis on mõeldud näitaja meelitav ja toetav kõikidele suurustele.

❤ NAHA TERVISE -- Parandab vereringet ja naha tooni, vähendab vedelike; eemaldab toksiinid; suurendab ainevahetus vere ja kudede vahel; ja vähendab tselluliidi.

❤ 360 KRAADI COMPRESSION -- See kujundamisel püksid on mõeldud selleks, et pakkuda tagasihoidlik compression lamedamaks su kõhtu, pinguta oma midriff, vähendada piht koheselt, silub konarusi ja kumeruste kohta reied.

❤ PUSH UP TUHARAD -- Meie salendavad retuusid, kasutades 3D kuju ja takistusteta tech sain-up joonis ja tõsta puusad.Mis on spetsiaalselt kavandatud suurendada oma tagumik ja toon oma keha, andes oma tuharad ringi loomulik välimus, mida olete alati unistanud maha!

❤ KOGU PÄEVA MUGAV KANDA -- 4-suunaline stretch kangas annab õrn compression, kui sa seda kõige rohkem vajavad ja sobib mugavalt sinu jaoks, higi tõend, jäi päris kuivaks,just nagu teine nahk, mis võimaldab maksimaalset mugavust ja vastupidavus.

❤ Sobib IGAL AASTAAJAL -- tahked värvid, nende igapäevaelu säärised on paar hästi erinevaid tundub, päevast öö.Paari koos midagi kleidid ja seelikud kampsunid ja tees, et luua ilme, et näitab ära oma mõttes mood.Kasuta neid, kui alumise kihi säärised, kui kihilisus kuni saapad ja kaelarätikud, sügisel ja talvel, või lihtsalt paari neid tank top jääda jahe kevadel ja suvel.

❤ KORD -- Seda püksid pakub igakülgset kaitset oma keha - täiuslik igapäevaseks, iga päev kanda, partei, öö läbi, kokteil, sport, treening, fitness, treening, jooksmine, jalgrattasõit,tõste -, jõusaal koolitus, sörkimine ja muid meetmeid, et täielikult näidata oma täiuslik kuju.

Pakkeleht

1 x Retuusid Naistele

Trahvi Treipingi Tööd

Peen töö peen õmblemine, kõrge elastne ja hingav mõju, mugavad ja liibuvad

Super Veniv Pehme Kangas

Kvaliteetse elastne,siidine, mugav, pehme ja hingav kangas hoiab sind tunne mugavam

Neli Viis Venitada

Suurepärane hingavus ja stretchability vasta kontuurid

oma keha, andes maksimaalse katvuse ja tõste, säilitades

algne suurus

Kõrge Vöökoht Firma Kontroll

Ekstra kõrge vöökoht disain võimaldab suurt kompressiooni kohta midsection, et

sile oma talje ja tagasi bulges, muutes oma kõht nr tükid

Põkk -, Tõste-Disain

Tuharad on valmistatud lahtine kude, et mahutada ülegabariidiliste

tuharad ja kuju võluv virsik tuhara,muutes oma puusad vaata, suurem

ja seksikam

Kuju Keha

Täiustatud disain & hea tihendamine annab sulle enesekindlust, et võtta olenemata päev toob

Elastne Alumine

Elastne ja laiendada bänd põhja sind nagu istuda või püsti ei tunne mõned jooksvalt kuni

Toote Tüüp Shapers
Paksus STANDARD
Materjal nailon, Spandex
Sugu Naised
Shapewear Kontrolli Aluspüksid
Päritolu Mandri-Hiina
CN Guangdong
Seksuaalse Alatooniga No
Brändi Nimi Vaslanda
Rõve Pilt No
Toetuse Liik Muud
Kanga Tüüp Broadcloth
Kontrolli Tase Firma

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut