Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Electric Guitar Fikseeritud Sild, Tsingi Sulam 6 String Kitarri Silla Rull Tailpiece Hardtail Sigari Karp koos Paigaldus Kruvid 57QC

Laos
€11.33 €5.66

Sku:

n5618

Sildid:

Omadused:

OOTDTY

Täiesti uus ja kvaliteetne

Tugev ja Vastupidav: See elektriline kitarr sild on valmistatud kvaliteetsest tsingi sulamist materjali, mis on suurepärane korrosiooni vastupidavust ja vastupidavust, ja konstruktsioon on tugev ja usaldusväärne, mis vastab täielikult teie tegutsemiseks kvaliteediga tooteid.

Peen Välimus: See elektriline kitarr silla võtab kaasaegne ja lihtne konstruktsioon, särav välimus, peen töö, ilus ja suur, täielikult elegantne temperament, ja see on ka hea kaunistamiseks oma kitarri.

Laialdaselt Kasutatakse: See elektriline kitarr sild on palju funktsioone, praktiline ja efektiivne ning võib arvesse võtta sigari-box kitarrile ja elektriline kitarr.Kasutatakse laialdaselt tooteid võib tuua teile parema kogemus, ei jäänud.

Ideaalne Valik: See 6 stringid sadul, sild, iga string on ja kõrguse reguleerimine.See on suurepärane silla asendamine ümberehitamise oma kitarri, kui juhtub, et puudub praktiline elektri kitarrile silda, ei tunne sellest puudust.

Multi-function: See on Täiuslik Silla 6-string sigari karp või tahke keha elektriline kitarr.Ette nähtud paigaldada otse üles oma kitarr ja uhke kuue sadulad, et sa tutistamine intonatsioon iga string.

Tehnilised andmed:

Materjal: Tsingi Sulam

Värv: Kuldne/Hõbedane/Must

Pakendi Kaal: umbes.86g

String Pesa Kaugus: ca.10.5 mm/on 0,41 aastal

(Rohkem Suurus Detail, Palun Vaata Pilti.)

Pakett Sisaldab:

1tk Kitarr Sild

1tk Mutrivõti

5tk Paigaldus Kruvid

Märkus:

Palun lubage 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Brändi Nimi OOTDTY
Tüüp sild
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut