Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

4L Köök Taimsed Kuivati, Salat, Pesumasin Koos Ohutuse Kaane Lukk Ja Pöörlev Käepide

Laos
€32.97 €21.11

Sku:

n56320

Sildid:

4L Köök Taimsed Kuivati, Salat, Pesumasin Koos Ohutuse Kaane Lukk Ja Pöörlev Käepide [Lihtne puhastada ja poe]-suurus see toode on 9,5 x 9,5 x 4.8 cm.See on eemaldatav, lihtne puhastada ja neid saab nõudepesumasinas pesta.Kui te ei kasuta seda, siis võib korstna see aitab teil säästa ruumi oma köök.

[Smart Design]-Roheline klambrid on kavandatud mõlemale poole salat kaussi kaanega, et tagada stabiilsus sise-salat pesumasin.Seitse rida väiksemaid auke on mõeldud kaanele, et aidata nõruta köögiviljad ja hoida nõusid värske.

[Mitmekülgne salati spinner] - Saab puhastada köögiviljad ja puuviljad.Läbipaistev kauss on roheline kaas ja roheline salat pesumasin.Kui pöörlev käepide ja äravoolu auk disain saab aidata teil vee äravoolu lihtsalt.

[Nagu kingitus] - Selle esteetiliselt meeldiv välimus ja praktiline performance on täiuslik pere ja sõprade jaoks.Köök lovers armastan seda kingitus.

suurus: 24.2 x 24.2 x 16.3 cm

Materjal: Plastik

värv: roheline

Pakendi Sisu:

1 x köök taimsed kuivati

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Brändi Nimi ISWEEP
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut