Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2tk Auto udutule Relee Rakmed H11 880 Relee Adapter pikendusjuhe 40A LED Valgus Ja Halogen udutule Pistik

Laos
€21.98 €12.31

Sku:

n56482

Sildid:

Real group otse võtab toidet aku, ja xenon lambi võimsus ei läbi originaal auto turvarihmad, ja on otse powered by tugevdav traat rühma.Algne joon ainult mängib kontrolliva rolli, nii, et see ei avalda mingit mõju originaal auto, ja seda saab ka lahendada probleem, et xenon lamp ei saa algas tavaliselt vananemise tõttu vana auto.

Eriline line group (ka nn power reduktor) otse võtab toidet aku.Seal on sõltumatu releed ja kaitsmed real group, mis aitab paremini kaitsta algse sõiduki rida, mängivad rolli tugevdamine ja stabiilsust ning vähendada mõju originaal auto vahetus.

Kuna HID käivitusvoolu on suur, originaal auto on projekteeritud vastavalt halogeenlamp.Mõned mudelid, esitulede line originaal auto on liiga väike.Kui HID on kokku pandud ilma traat, seal võib olla nähtus, et kaks tuld ei saa algas samal ajal.

Seega, täiustatud traat rühm saab teha mõju xenon lamp stabiilsem, ebaõnnestumise määr on väiksem, ja kasutusiga on pikem, mis saab tõhusalt kaitsta HID xenon lamp ja oma auto.

Nimi: Relee rakmed

Rakendus: Autode HID H11/880 pesuseade, et tugevdada juhtmestiku

värv:must

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

2 * turvarihmad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut