Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kütuste Pump Bracket Cover Müra Vähendamise Kütuste Pumba Kate Omanik Protector Anti Shock Kütuste Pump Bracket Cover Kaitsmega

Laos
€2.80 €1.26

Sku:

n57230

Sildid:

Kaitsta oma diiselmootorite parkimine kütteseade õli pump väliste mõjutuste see nafta pumba kate.See takistab osalise või minnes ja on lihtne kasutada - lihtsalt pane see õli pump.Hoia mootor töötab sujuvalt, see vastupidav ja praktiline kate.

Kirjeldus:

Materjal: abs

Suurus: 125*23mm/4.92*0.91 tolli

Rakendatav mudelitel: Sobib kõikidele 12V/24V 2000W 5000W diiselmootorite parkimine kütteseade õli pump

Nimekiri:

1 x Parkimine Kütteseadme Pumba kate

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värv võib pisut erineda pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm erinevused suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Kaitse: kaitsta teie kütuste pumba maksimaalse tõhususe.Meie katab tõhusalt plokid välised elemendid, kaitstes teie naftat pump vee -, müra -, elektrilöögi ja soojust.

2.Tihedalt Pakitud Ümber õlipump: kaitsta teie kütuste pumba vastu minnes või osalise meie tihedalt liibuvad kütuste pump cover.By millega õli pump olemas, see hõlmab tõstab turvalisust ja stabiilsust oma süsteemi.

3.Vaevatu Paigaldamine: Paigaldage meie Kütused Pumba Kate sekundit lihtne ja mugav rakendus.Lihtsalt pane see peale õli pumba ja turvaline seda reguleeritav rihm - ei vaja tööriistu või oskusi.Igaüks saab teha seda, kiire ja turvalise kasutamise.

4.Tõhustatud Funktsioonid: mitte ainult Ei meie Kütused Pumba Kate annab pikaajaline kaitse, kuid see tagab ka suuremat jõudlust, vähendades müra ja vibratsiooniga parkimine soojendamiseks.

5.Mitmekülgne Kohanemisvõimet: Meie kütused pumba kate on kooskõlas kõigi 12V/24V 2000W 5000W parkimine kütteseade õli pumbad, mis võimaldab lihtne paigaldada ja kasutada sõiduautode, veoautode, diiselmootorite, laevade või RVs.See mitmekülgne kaas sobib ideaalselt mis tahes sõidukitüübile

Tüüp Põlemine Tüüp Kütteseadme
Erilised Omadused müra vähendamine
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut