Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Päikesekaitse Tühi Mütsi Tühi Mütsi päikesekaitse Vastupidavad UV-Ice Siid Kokkukäiv Naiste Suvine Päevitus Tühi Mütsi

Laos
€9.60 €5.76

Sku:

n5738

Sildid:

Kirjeldada:

värv nagu näha

Materjal: ice siid

Kaal: 85G

Suurus: reguleeritav

1. Anti-ultraviolett disain: Sel suvel päike müts võtab professionaalne ultraviolettkiirguse kaitse materjali, mis saab tõhusalt blokeerida kahju ultraviolettkiirguse nahka ja kaitsta oma nägu päikese eest.

2. Ice siid materjal: müts on tehtud jää silk materjalist, mis on hingav ja mugav, nii et sa ei tunne ninakinnisus, kui kannad mütsi kuum suvi, ja hoia pea jahe ja kuiv.

3. Kokkupandav disain: See müts võtab kokkukäiv disain, mida on mugav kaasas kanda ja salvestada.Kas reisi-või välistingimustes tegevust, seda saab hõlpsasti teha, et kaitsta oma nahka päikese eest igal ajal ja kõikjal.

4. Suur räästa disain: müts on varustatud suure räästa konstruktsioon, mis saab tõhusalt blokeerida päikese ja kaitsta näo ja kaela päikese eest, võimaldades teil paremini nautida harrasteita muretsemata päikesepõletus.

5. Väike face-väljapanek disain: müts võtab disain, mis sobib kuju nägu.See võib mitte ainult tõhusalt blokeerida päikese, kuid muuta ka kontuuri nägu.Mõju, mis näitab väike nägu on ilmne, mistõttu on teil rohkem ilus ja liigutav.Kas see on jalgrattasport, reisimine või iga päev kasutada, see on teie ideaalne valik.

mõned märkused

1. Nagu te teate, erinevates arvutites erinevate display värvidega, ja tegelik värv võib veidi erineda pildil.

2. Kui teil on raskusi suuruse valimine, minuga saab ühendust igal ajal, me anname teile mõned soovitused, aga see on lihtsalt oma viide.

3.3. Me saame vastu tellimusi segatud tooted, värvid ja suurused.

Programm hõlmab

1 tk müts

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Me garanteerime, et meie toodete kvaliteeti.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

Sugu Naised
Kohaldatava Stseen Väljas
Kohaldatava Hooaeg Suvi
Materjal Polüester
Funktsioon Päike kaitse
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut