Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mootorratta Peeglid Vintage Mootorratta Rearview Mirror Konverteerimise Helkur Pöörleva Mootorratas Tiiva Vintage Konverteerimise Helkur

Laos
€39.78

Sku:

n6078

Sildid:

Parandada oma sõidu kogemusi meie Universaalne Mootorratta tahavaatepeeglid.Valmistatud vastupidavast alumiinium sulamist on anodeeritud pind, need peeglid ei ole lihtne murda.Multi-angle pööratav disain pakub kõrglahutusega visioon ohutu sõita.

Mudel: kaheksanurkne rearview mirror

Materjal: alumiinium

Kaal: 615g

Soe nõuanded:

1. Tänu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi ja muudel põhjustel, mõned pildid kauba võib olla väike värvi erinevus, värv mitterahaliste ülimuslikud!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Nimekiri:

Mootorratta Rearview Mirror x1 pai

Vaata rohkem toote detailid

1.Anti-drop: Featuring tugevdatud ja drop-tõend disaini, seda mootorratta rearview mirror pakub lai, kumer peegel high-definition visioon road taha.

2.Vastupidav ja Usaldusväärne: Need mootorratta tahavaatepeeglid on valmistatud kõrge-kvaliteet CNCs tehnoloogia ja on anodeeritud pind, mis ei ole lihtne kooruma värvi.

3.Kvaliteetne materjal: Valmistatud tugev ja vastupidav, kulumiskindel ülitugevast alumiiniumisulamist, need tahavaatepeeglid talub karmi ilmastiku-ja teeoludega.

4.Reguleeritav Vaatenurk: mootorratas rearview mirror on multi-angle pööratav disain, mis võimaldab teil kohandada vaatevälja vastavalt oma vajadustele, maksimeerides ohutuse ja mugavuse teedel.

5.Paks Rod: on Valmistatud kvaliteetsest materjalist, meie mootorratta rearview mirror ei ole lihtne murda ja on kõrge-tugevus paksem rod parema stabiilsuse ja ohutuse.

Mudeli Nimetus Mootorratta Tahavaatepeeglid
Kirje Pikkus 0.00inch
Toote Kõrgus 0.00inch
Toote Tüüp Välispeeglid Ja Tarvikud
Toote Kaal 615g
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Laius 0.00inch
Materjali Tüüp Alumiinium

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut